Καλησπερα παρακολουθω αρκετι καιρο το forum απλα δεν πιστευα οτι ειχα ερθει σε τοσο κρισιμο σημειο για να χρειαστει να γραψω και γω ενα post μεχρι μου καταλαβα οτι πρεπει τωρα ειμαι 28 χρονων απο μικρη ηλικια μεχρι και τα 25 ημουν πολυ αδυνατη με σκαμπανεβασματα στα κιλα εκτοσ απο μια φορα που πηρα 16 κιλα και τα ξαναεχασα μεχρι που εμεινα εγκυος και ξεφυγα 2 χρονια μετα τωρα δηλαδη προσπαθησα να κανω αυτα που εκανα και παλια εχοντας την σιγουρια οτι θα τα καταφερω οπως και παλια αλλα τιποτα αρχιζω τη διαιτα χανω 5-6 κιλα την σταματαω παιρνω 10 τρωω οτι βρω μπορστα μου μετα εχω τυψεις ενοχες και κλαμματα λεω οτι απο αυριο θα χαναρχισω αλλα παλι τα ιδια κοιταω τα ρουχα που φοραγα παλια και κλαιω εχοντας περασει καταθλιψη μετα τη γεννα 3,5 μηνες ανναρωσα με χρηση αντικαταθληπτικων αλλα το τελευταιο διαστημα νομιζω οτι θα τα ξαναχρειαστω εμεινα και χωρις δουλεια και ολη την ημερα ειμαι στο σπιτι σκεφτομενη ΜΟΝΟ το τι θα φαω κοιμαμαι και σκεφτομαι το φαι,ξυπναω σκεφτομαι το φαι,πεφτω για υπνο παλι σκεφτομαι το φαι ολη η ζωη μου περιστρεφεται γυρω απο το φαι ξερω οτι εχω σιγουρα καποια διατροφικη διαταραχη αλλα δεν ξερω τι και πως να το αντιμετωπισω...συγνωμη αν σας κουρασα θα ηθελα τι συμβουλη σας οσο τιποτε αλλο