-
ypsos-kila
Kalispera se olous!
Eimai kainouria sto forum kai xreiazomai ypostirixi :P
Loipon ayto pou thelo na rotiso einai an yparxei idaniko varos gia kathe ypsos...dld ego eimai 1.78 kai 80 kila, posa kila tha prepei na xaso?exartatai mono apo to ypsos?i k apo ton somatotypo?kapoios eykolos tropos?
kali tyxi se olous!!
http://www.ticker.7910.org/wa__80__0...WVpLi4uOlA.gif
-
γεια σου κ απο δω λοιπον!εγω απ οσο ξερω το ιδανικο σου θα ναι περιπου 68-70 κιλά αλλα εξαρταται και παρα πολυ απο το αν γυμναζεσαι η οχι.εγω πχ στα 53 ειμαι τελειως κοκαλιαρα (1,63) αλλα μια φιλη μου φαινεται πολυ ωραια κ στα 55 κιλα με το ιδιο ύψος.
-
Το βάρος μας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ενας είναι οι μυς. Δλδ ένας άνθρωπος με μυς είναι πιο βαρυς από κάποιον με λίπος. Γι αυτό μπορεί 2 γυναίκες να έχουν ίδιο ύψος και κιλά και η εμφάνιση τους να είναι εντελώς διαφορετική.
-
koritsia eseis pos xasate toso varos?logo tis douleias mou den gymnazomai oso tha eprepe(tora pou anoigei o kairos elpizo na vrisko xrono gia thalassa)kai tha ithela kai tis symvoules sas gia to poios tha eprepe na einai o protos stoxos..ta 15 kila fainontai pollaaaaaaa!
-
παίζει ρόλο και το βαρος του σκελετου, αλλοι εχουν πιο ελαφρυ αλλοι πιο βαρυ :)
-
ξεκινα με μικρους στοχους..πρωτα πχ 2 κιλακια, η εστω 4-5 ε?
-
-
etsi mallon siga siga..eseis exete sygkekrimeno programma?
-
εγω κανω μια διατροφη και παιρνω κ τα λιποτοξ
-
Μην με παρεξηγήσεις αλλά με το που σε διάβασα μου ρθε.
Δεν θέλω άλλο να κάνω δίαιτα.ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΗΛΩΣΩ!!!
Γνώμη μου 5 ΤΟ ΠΟΛΥ κιλάκια και θα σαι τζάμι.
Αν και μπορεί να μην χρειάζεται να χάσεις και τίποτα.
-
παντως τζεσικα στα 65 λογικα το bmi σου θα πεσει κατω απο 18,5 και θα εισαι πια ελλιποβαρης
-
εγω παντως πιστευω οτι και στα 70 κιλα θα ναι σουπερ!ειδικα αν κανει κ λιγο γυμναστικουλα.
-
ωχ ολος ο κοσμος γυρω απο εμενα!!:P κοριτσια ευχαριστς για το ενδιαφερον. Ναι και τα 70 μια χαρα τηα ειναι ...εσεις κοριτσια ποσο είστε? υψος-βαρος?
βλεπω και κιλα που ξεκινουν απο 5 και με πιανει η καρδια μου :P xaxa!
kai penelope ευχαριστω για το site!
-
και εμεις βλεπουμε π εισαι 1,80 ανθρωπος και μας πιανει επισης ιλιγγος...
-
penelope1985 χαχαχαχα ωραία το έθεσες!