απο μικρη παλευα με το βαρος μου..
τωρα που το βαρος υποχωρει ειδα οτι τα μπουτια μου κ οι γαμπες ειναι σαν φρατζολες..κανω γυμναστικη αλλα ειναι στρουμπουλα...πως μπορω να χασω απο τα μπουτια ειδικοτερα ποντους???
Printable View
τωρα που το βαρος υποχωρει ειδα οτι τα μπουτια μου κ οι γαμπες ειναι σαν φρατζολες..κανω γυμναστικη αλλα ειναι στρουμπουλα...πως μπορω να χασω απο τα μπουτια ειδικοτερα ποντους???
νομίζω οτι πρεπει να ρωτησεις καποιον γυμναστη να σου δωσει ασκήσεις για μπούτια με βαράκια κλπ.απ οσο ξέρω υπάρχουν και βοηθάνε να σφίξουν και να φαίνονται πιο ωραία.
τα βαρακια δεν θα κανουν ομως ογκο???δεν θα φουσκωσουν πιο πολυ??
δε ξερω απλα δε νομιζω οτι υπαρχει αλλος τροπος.μπορει να φουσκωσουν λιγακι αλλα θα σφίξουν κιολας
Ax sokolatitsa μου μια απο τα ιδια κι εγω.Οι γαμπες μου ειναι σαν μπουτια.Αστα να παν.Προς το παρον κανω τη διαιτα μου.Αλλα θυμαμαι και οταν ημουν 65 κιλα παλια, οι γαμπες ηταν αρκετα μεγαλες και τοτε.Ειναι και το σκαρι καμια φορα που δεν αλλαζει.Σωστη διατροφη και βλεπουμε.Quote:
Originally posted by sokolatitsa
ξερεις αγοραζω ενα παντελονι πλεον εφαρμοστο κ ειναι στενο στα ποδια κ τεραστιο επανω δεν μπορω εκνευριζομαι
πω πω λολ.Ακριβως μα ακριβως ομως αυτο που εχω εγω.Πηγα για παντελονι προσφατα μπας και εχω κι ενα δευτερο να βαζω παω να το δοκιμασω και μολις εφτασε στη γαμπα αρχισα να σφιγγομαι λες και θα ξεγεννησω.Ασε.Και γενικα τα παντελονια μου σε ισια γραμμη αμα ειναι στο νουμερο μου, μου ειναι οκ στο σωμα μου αλλα δε μπορω να λυγισω ευκολα το γονατο μου και στη γαμπα ειναι τσιτα.
ακριβως ετσι κ γω αστα να πανε.....
Καλημερα παιδια. Για το κατω μερος του σωματος βοηθαει πολυ το στατικο ποδηλατο και το περπατημα.
Βεβαια δε λεω και κατι καινουριο, απλα μια διαπιστωση κανω απο προσωπικη εμπειρια.
ελλειπτικο, στεππερ, summit
η τριλογια που χτιζει ποδια γλουτους
(εκ πειρας)
πιο πολυ εκανα στεππερ κ σαμιτ
ελλειπτικο εχω σπιτι γιατι εμαθα οτι βοηθα ολο το σωμα (εχω παντου προβλημα),
μολις αρχισω να κανω θα σουπω αποτελεσματα...
Επισης το ημικαθισμα ειναι τελεια ασκηση για μπουτια γλουτους.
Μπορεις να την κανεις μονη σπιτι.
Καλο ειναι να πας σενα γυμναστηριο, αλλα να ξερεις οτι προσωπικα δεν εκανα καθολου βαρη για τα ποδια, κ μαλιστα το απεφυγε κ ο γυμναστης να μου βαλει. (γυμναζομαι μονο απο το Σεπτεμβρη κ μετα κ τωρα χω σταματησει κ θα ξαναριχσω παλι τον επομενο σεπτεμβρη...)
Μονο ημικαθισματα εκανα κ τα αεροβικα οργανα που σου ειπα κ χωρις να εχω ξαναγυμναστει ποτε μου εφτιαξα ποδια που δεν ειχα ποτε μου! Ελπιζω του χρονου ακομα καλυτερα...
οι γαμπες ειναι και το σκαρι που λενε του καθε ανθρώπου, γνωρίζω μια κοπέλα που ειναι αδύνατη και οι γαμπες της ειναι χοντρούλες, όσο περιεργο κι αν ακούγεται
+1Quote:
Originally posted by karamela
οι γαμπες ειναι και το σκαρι που λενε του καθε ανθρώπου, γνωρίζω μια κοπέλα που ειναι αδύνατη και οι γαμπες της ειναι χοντρούλες, όσο περιεργο κι αν ακούγεται
Ποσο σε καταλαβαινω!! τα ποδια και οι γλουτοι ειναι το προβλημα μου..
Χάνω κιλά στο πάνω μερος του σωματος μου πολυ ευκολα (σωματοτυπο αχλαδι) αλλα αυτα τα μπουτια και οι γαμπες δεν
λενε να φυγουν!! πφφφφφφ
Θέλει ασκήσεις ειδικεσ όπως squat και lungs, bird dogs,dead lifts ,Bulgarian split lifts και αλλα πολλα
Σωστή η δεσποινίδα παραπάνω