Καλημερα σε ολους,ειμαι η Μαριαννα και ειμαι 35 ετων,εχω 2 παιδια που απεκτησα με κοπο διοτι πασχω απο πολυκυστικες ωοθηκες.Εχω τεμπελη θηρεοειδη(hashimoto),αντισταση στην ινσουλινη,μεταβολικο συνδρομο,με βαρος 102 κιλα και υψος 1,65.Το βαρος μου ειναι: το μεγαλυτερο μερος απο τη μεση και πανω και ειδικα κοιλια και μπρατσα.Ειχα χασει πριν 3 χρονια 24 κιλα,ημουν 104 και πηγα 80 με διατροφη απο ενδοκρινολογο στο Φλεμινγκ και μαζι με τα REDUCTIL τα οποια τα απεσυραν λογω καρδιαγγειακων παθησεων που σχετιζονταν.Εχω απελπιστει γιατι τα πηρα παλι και δεν εχω παλι το κουραγιο να ξεκινησω απο την αρχη.Πειναω συνεχεια και ειμαι και λιχουδο:)O αντρας μου εχει καημο να με δει μια φορα λεπτη,καθως ποτε δεν υπηρξα.Γεννηθηκα 4.850 και στο μαιευτηριο με ελεγαν το παιδι με το μεγαλο στομαχι,γιατι ολα τα παιδια επιναν 1 μπιμπερο γαλα κι εγω ηθελα 2.Θελω να παρω πισω τα χαμενα χρονια μου και να ζησω φυσιολογικα και να μη ντρεπομαι ουτε εγω ουτε οι ανθρωποι που αγαπω και κυριως τα παιδια μου για τη μαμα τους.Εχω κλεισει ραντεβου τη Δευτερα 26 Απριλιου στο ιατρειο νοσογονου παχυσαρκειας στον Ευαγγελισμο.Απο υπολογισμους στο ιντερνετ εχω B.M.I 37.Φοβαμαι η αληθεια ειναι το χειρουργειο αλλα το εχω παρει ζεστα.Το μονο που δε ξερω ειναι αν ο γιατρος που θα με δει θα εγκρινει μια τετοια επεμβαση για εμενα και δε θα με στειλει σπιτι μου με μια διαιτα που ειναι σιγουρο πως δε θα πετυχει ειδικα σε βαθος χρονου.Πειτε μου σας παρακαλω τη γνωμη σας κι αν υπαρχουν ατομα σα τη περιπτωση μου ας μου απαντησουν που να εχουν κανει μια τετοια επεμβαση σε δημοσιο νοσοκομειο.
Με εκτιμηση, Μαριαννα.