βουλιμικα ξεσπασματα-προανορεκτικο σταδιο
χαιρετε παιδια,το σαιτ αυτο επεσε τυχαια στα ματια μου οταν εψαχνα μεσω google θερμιδομετρητη.θα το εχετε ξανακουσει αυτο αλλα αφου διαβασα καποια θεματα σας καταλαβα πως εδω ειναι ο μονος χωρος που μπορω να μιλησω ανοιχτα,χωρις να φοβαμαι να πω για την ψυχωτικη μου σχεση με το φαγητο.ειμαι 19 χρονων και τον τελευταιο χρονο ,απο περυσι την ανοιξη αρχισε η σχεση μισους-λατρειας με το φαγητο.ανεκαθεν ημουν λεπτο παιδι ,δεν ειχα προβλημα με τα κιλα.μια εποχη ειχα ανεβει σε βαρος αλλα ποτε με την εννοια του παχους.τα κιλα αυτα τα ειχα παρει εξαιτιας καποιων αγχολυτικων που επαιρνα,τα οποια μου εφερναν υπογλυκαιμια οποτε καταναλωνα πολλα γλυκα και ετι περισσοτερο μαλιστα την περιοδο των πανελληνιων ,οπου καταβροχθιζα το οτιδηποτε.ειχα παρει γυρω στα δεκα κιλα κ υστερα μετα στο πανεπιστημιο αποφασισα να τα χασω,αφου δεν ενιωθα ο εαυτος μου.τα κιλα αυτα χαθηκαν με στερητικη διαιτα στην οποια εκτοτε ειμαι 'εγκλωβισμενη'..ειμαι 48 κιλα με υψος 1.60.φυσιολογικο βαρος θα ελεγε κανεις,δεν ξερω γιατι αλλοι μου λενε πως ειμαι πολυ αδυνατη..το θεμα μου ειναι,για να μη σας πολυλογω και σας κουραζω με τετριμμενου περιεχομενου ιστοριες,πως βρισκομαι στο φαυλο κυκλο της εξαντλητικης διαιτας και των βουλιμικων ξεσπασματων .δηλ.μεσα σε ενα διατημα που υποσιτηζομαι και δε νιωθω πλεον πεινα,φτανω στο σημειο να θελω να τα καταβροχθισω ολα .τρωω μεχρι σκασμου,και περαν του σκασμου,κ μετα οταν προσπαθω να τα βγαλω δεν μπορω.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ και φυσικα αισθανομαι τετοιες ενοχες που θελω να αυτοκτονησω,αισθανομαι 100 κιλα.μοιαζω με εγκυο 6 μηνων οταν με πιανει το βουλιμικο.και υστερα ξανα παλι στην αφαγια μεχρι να δω ποτε θα με πιασει η βουλιμια.δεν ευχαριστιεμαι τιποτα,ο κοσμος εχει αντιληφθει την ψυχωση μου.δεν ξερω ποιο ειναι το φυσιολογικο βαρος για μενα αλλα θελω να φτασω 45 κ κατω κιλα.δεν μπορω παντως μεσα σε αυτον το φαυλο κυκλο.νιωθω αρρωστη.και με οικτιρω επισης.μονο οταν δεν τρωω αισθανομαι ομορφη.οταν γινομαι βουλιμικη μετα δε θελω να με δει ο ηλιος για να μη δει ο κοσμος τα παχη μου.δεν ξερω πως να το σταματησω..