den paei alo auti i katastasi
eimai 16 xronwn exw ipsos 1.60 k eimai 65 kg....
niwthw pragmatika apesia me to varos mou...kai kirios epidi den imoun pada etsi , ipir3a kai lepti gia ena diastima!!!! evala kila xwris kan na to siniditopihsw,otan to katalava itan arga! stin arxi den eixa provlima pou eixa paxinei ligo ala meta ta sxolia kai oi mpixtes apo tin oikogeneia mou tou tipou pws exeis ginei etsi...akoma kai pelates sto magazi pou douleva gia ena kalokeri m elegan oti eimai xodri gia tin ilikia mou!kapws etsi arxisa na katalavenw pws eixa katadisei..a ne kai apo kati alo,den empena plewn sta rouxa mou...oute mpenw!niwthw apesia pragmatika !perpataw sto dromo kai nomizw oti gnwstoi mou apo palia me sxoliazaoun gia to oti exw paxinei kai me koroidevoun , akoma kai agnwstoi otan me kitane niwthw pws lene kita ti xodri! to kserw oti iparxoun kai xeirotera ala den thelw na ginw egw to xeirotero pou lew twra! prospathisa na stamatisw to fagito sxedon den etrwga ala den adeksa gia perisoteroapo 4 meres..:( epita piga se dietologo ine to pio igihno pou mporousa na kanw ala k me tin dieta den exasa pola kg perasan sxedon 2 mines k eixa xasi mono 2 kg!! den kserw ti alo na kanw pragmatika..skeutome pws o monos tropos na ginw apodekti apo tous alous kai kirws apo mena ine pleon na kanw emetous,isws den iparxi alos tropos!niwthw apesia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!