Quote:
Originally posted by Li-Lou
Καλησπέρα σε όλους.
Βρήκα το φόρουμ σας πολύ ενδιαφέρον καθώς φαίνεται οτι υπάρχει αλληλοσυμπαράσταση μεταξύ των μελών κάτι που είναι πολύ σημαντικό στην επίτευξη του στόχου μας !!
Είμαι 22 χρονών με ύψος 1.60 και πριν 1μιση χρόνο ζύγιζα 74 κιλά.
Με μεγάλη προσπάθεια και έχοντας δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα κατάφερα και απόλαυσα το περσινό μου καλοκαίρι με μόνο 59 κιλά επάνω μου που ήταν και ο στόχος μου! Δοκίμασα από υποθερμιδικές δίαιτες, μέχρι χάπια και συμπληρώματα διατροφής. Έφτασα σε σημείο που δεν το περηφανεύομαι και για ένα διάστημα ότι έτρωγα το έβγαζα. Ένιωθα πως με το να κρατάω φαγητό στο στομάχι μου όλοι μου οι κόποι πήγαιναν χαμένοι. Αυτό ευτυχώς δεν συνεχίστηκε πολύ. Έχοντας φτάσει λοιπόν στο στόχο μου επαναπάυτηκα... Η ζωή μου επιφύλασε και κάποιες δυσάρεστες οικογενειακές εκπλήξεις που με έκαναν να βάλω το σώμα μου και την προσπάθεια μου σε δεύτερη μοίρα και να ξεκινήσω να τρώω ακατάπαυστα έχοντας πολλές φορές και κρίσεις υπερφαγίας που συνοδευόντουσαν από την κλασσική φράση "Από αύριο κομμένα όλα !!!"
Αυτή τη στιγμή που σας γράφω ζυγίζω 68 κιλά.
Κοιτάζω φωτογραφίες που τράβηξα πριν 8 μήνες και νομίζω οτι βλέπω άλλον άνθρωπο. Ένα κορίτσι αδύνατο, χαρούμενο .. Τα πάντα ήταν διαφορετικά πριν 8 μήνες. Τα ρούχα μου, τα βλέμματα στην παραλία, η ψυχολογία μου, η αυτοπεποίθησή μου που τώρα είναι στα πατώματα..
Θέλω να ξαναβρώ τον παλιό μου εαυτό που δυστυχώς χάρηκα πολύ λίγο. Ένας χρόνος προσπάθειας και κόπου πήγε χαμένος. Τελικά το δύσκολο δεν είναι να χάσεις τα κιλά. Είναι να τα διατηρήσεις.
Από σήμερα υπόσχομαι στον εαυτό μου οτι το καλοκαίρι θα ξαναγίνουμε όπως ήμασταν!!! Ξεκινάω τα ψητά και τις σαλατούλες μου (μοναδικοί σύμμαχοι!) και θα ήθελα τη συμπαράσταση όλων σας! Απέχω 9 κιλά από το στόχο μου αλλά παρόλο που φαίνονται βουνό εγώ θα το ανέβω και θα μείνω στην κορυφή !!!
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας !!! :)