Σήμερα είχα πολύ ευχάριστα νέα, μου φτιάξανε πραγματικά τη μέρα!.. αλλά ας ξεκινήσω από την αρχή.
Τον τελευταίο 1μιση χρόνο γύρισα στην Ελλάδα, αφού δούλεψα για κάποια χρόνια στο εξωτερικό και ταυτόχρονα πήρα κάποια πτυχία σε σχέση με το αντικείμενο της δουλειάς μου. Τον τελευταίο 1μιση χρόνο είμαι άνεργη, ζω από τον μισθό του συντρόφου μου με μεγάλες τύψεις και ευτυχώς έχουμε δικό μας σπίτι και δεν είμαστε σε ενοίκιο.
'Οτι πόρτες χτύπησα για να βρω δουλειά, ενώ ενθουσιασμένα (λόγω βιογραφικού) με καλούσαν για συνέντευξη, μου κλείναν στα μούτρα! Ο τομέας μου είναι ο τουρισμός και για ούτε μία στιγμή δε φαντάστηκα ότι θα πρέπει να έχω κανονικό ΔΜΣ για να βρω δουλειά στην Ελλάδα! Στις συνεντεύξεις που είχα υπήρξε πάντα αναφορά στο βάρος μου, θέλετε το πιστεύετε, θέλετε όχι, και κάποιες φορές σε προσβλητικό σημείο.. σημ. τέτοιου είδους συμπεριφορά είναι παράνομη στην ΕΕ ως ρατσιστική!
Σήμερα λοιπόν ήταν μία πολύ ωραία μέρα! Σήμερα έμαθα ότι στις 21 Μαιου έχω συνέντευξη με μία πολύ μεγάλη εταιρεία!! Το ξέρω ότι όταν θα πάω θα είμαι ακόμα παχύσαρκη, αλλά το γεγονός ότι έχω ξεκινήσει ήδη εδώ και 11 μέρες και χάνω κιλά με κάνει να νοιώθω ενθουσιασμένη!! Θέλω πολύ να είμαι γύρω στα 109-110 κιλά, ώπου ξέρω ότι θα είμαι πολύ πιο συμμαζεμένη από τα 120 που ήμουν στη τελευταια αποτυχημένη συνέντευξη, για αυτό και θα προσπαθήσω να αυξήσω απλά το περπάτημα μου και να μείνω 1000-1200 θερμίδες τη μέρα!
Αυτό που ζητάω είναι κάποια tips της τελευταίας στιγμής που πιστεύεται θα βοηθήσουν να δείχνω και να νοιώθω καλύτερα..
Ίσως κάποιες τροφές που δεν πρέπει ή πρέπει να καταναλώσω 2-3 μέρες πριν ή κάποιο είδος χαλαρωτικής άσκησης.. (υπ'οψιν έχω 2 κήλες σε δίσκους στη σπονδυλικη και το τρέξιμο με το παρών βάρος είναι απαγορευτικό!)
Τι λέτε;