-
διαιτα ducan
Καλημερα σας και καλη εβδομάδα.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχει ακούσει κανείς για τη διαιτα ducan αν την έχει εφαρμόσει, ποια ήταν τα αποτελέσματα κ.λ.
Εγώ έψαξα το σκ βρήκα κάποια πραγματα και σήμερα έχω ξεκινήσει. Είμαι χάλια. Μόλις ζυγίστηκα και φτάνω τα 93,5....ντροπή μου...δεν έχω ρούχα να βάλλω αφού τα ρούχα μου είναι αγορασμένα όταν ήμουν 72 πριν 2 χρονια ...τωρα φορμες και χαλια μαυρα...
Στο εν το ,εταξύ είμαι πάρα πολύ πρισμένη γιατί εχω καθυστέρηση κανενα μηνα (μην αρχίσετε να με ρωτατε αν είμαι έγγυος ειναι ορμονικα...)
Αυτα τα χάλια μου..περιμένω να μου πείτε αν ξέρετε τιποτα περα απο αυτα που διαβάζουμε. ευχαριστώ
-
τι ακριβως ειναι αυτη η διαιτα?
-
Καλημερα νυφιτσα...εγω δεν εχω ακουσει κατι...αλλα σε καταλαβαινω ετσι ενιωθα κι εγω πριν απο λιγο καιρο...καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου και καλη δυναμη ολα καλα θα πανε θα δεις...
-
Ζωιτσα εχω πολυ καιρο να σε δω..πως εισαι???τι κανεις????πως παει η κατηφορα????
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα, εγώ πρώτη φορά την ακούω αυτήν τη δίαιτα. Εχεις κάποιο γνωστό που την έκανε και είχε αποτελέσματα? Οσον αφορά τα κιλάκια, μην αγχώνεσαι. Ολες εδώ έχουμε ζήσει και ζούμε παρόμοιες καταστάσεις.
Δεν ξέρω αυτήν τη δίαιτα, αλλά αν θελεις να κάνεις κάτι σωστο μήπως θα ήταν καλύτερα να συμβουλευτείς έναν έγκυρο διαιτολόγο? Γιατί είναι κρίμα να κάνεις κάτι που θα έχει μέν άμεσα αποτελέσματα, αλλά θα δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον.
-
αλεξανδρα μου καλημερα :)
καλα ειμαι εχω κολησει λιγο αλλα δεν το βαζω κατω θα ξεκολισει που θα παει ( μεταξυ μας εχω χαλαρωσει λιγο με την διατροφη πρεπει να ξαναμπω σε προγραμμα να τελειωνω με αυτο το θεμα ) και απο σημερα ειναι να ξαναμπω δυναμικα να χασω και τα τελευταια κιλακια και να ηρεμησω..
ειμαι κοντα στο 88 .. βασικα παιζω 88- 90 γι αυτο δεν εχω αλλαξει το τικερακι μου :)
-
Μια χαρα τα πας Ζωιτσα μου η απωλεια σου ειναι πολυ μεγαλη...υπομονη θα φυγουν και τα υπολοιπα....καλη συνεχεια στην κατηφορα σου....
-
ναι δεν παραπονιεμαι. το παραξενο ειναι πως αν και ειμαι κολημενη στη ζυγαρια οι ποντοι συνεχιζουν πεφτουν :)
απλα πρεπει να ξαναμπω σε ρυθμο γιατι πηραν λιγο τα μυαλα μου αερα...
ξερεις φοραω πλεον τα ωραια μπλουζακια μου και παντελονακια..... νοιωθω καλα και εχω αφεθει ...αλλα πρεπει να χασω και α υπολοιπα
τελος το διαλειμμα λοιπον τα κεφαλια μεσα ξανα...
-
http://www.thedukandiet.org/
Μία νέα δίαιτα κάνει θραύση στους celebrities του εξωτερικού και, ήδη, την έχουν ακολουθήσει η Jennifer Lopez και η Gisele με θεαματικά αποτελέσματα!
Τόσο η τραγουδίστρια, όσο και το super model, δηλώνουν πιστές της δίαιτας Dukan, επινόηση ενός Γάλλου διατροφολόγου. Μάλιστα, την δίαιτα αυτή έχουν κάνει περίπου 1,5 εκατομμύριο Γαλλίδες και η αποτελεσματικότητά της οδήγησε στη μετάφραση του βιβλίου του δρ. Dukan στα αγγλικά.
Η δίαιτα που ακολουθούν πια οι διάσημοι (και συνίσταται ανεπιφύλακτα στις γυναίκες που θέλουν να χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης) χωρίζεται σε 4 στάδια.
Στο πρώτο στάδιο, που ονομάζεται «επίθεση», αποφεύγονται οι υδατάνθρακες και επιτρέπονται μόνο πρωτεϊνούχα φαγητά. Δηλαδή; Κοτόπουλο, γαλοπούλα, ψάρι, αυγά και γιαούρτι ή τυρί με χαμηλά λιπαρά.
Στο δεύτερο στάδιο, οι πρωτεΐνες εξισορροπούνται με τα λαχανικά (εκτός από πατάτες, καλαμπόκι και φασόλια) και στο τρίτο οι υδατάνθρακες (βλέπε ψωμί, πατάτες, ζυμαρικά) μπαίνουν σιγά σιγά στην διατροφή.
Στην τελευταία φάση της, η δίαιτα Dukan επιτρέπει την κατανάλωση οποιουδήποτε φαγητού εκτός από μία εβδομάδα οπότε και συνιστά μόνο πρωτεΐνες..
Μάλιστα, αυτή η φάση πρέπει να επαναλαμβάνεται στο μέλλον προκειμένου να διατηρηθεί η αδυνατισμένη σιλουέτα!
Όπως υπολογίζεται, κάθε 5 ημέρες υπάρχει απώλεια βάρους άνω των 2 κιλών!
Αν κρίνουμε, πάντως, από την εμφάνιση της JLo στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, «The Back Up Plan», οι συμβουλές του δρ. Dukan έχουν όντως αποτελέσματα.
Οποια δε βαριεται μπορει να ριξει μια ματια εδώ
-
Γεια!για να καταλαβω καλα δλδ,τη πρωτη βδομαδα τρως μονο πρωτεινες,τη δευτερη μαζι με λαχανικα
μετα με υδατανθρακες κ τη τελευταια παλι μονο πρωτεινες?
-
το 1ο σταδιο μπορει να διαρκεσει απο 2 μερες μεχρι και 10. εξαρταται απο τα κιλα που εχεις να χασεις.
το 2ο σταδιο διαρκει μεχρι να χαθούν όλα τα κιλά
το 3ο σταδιο διαρκει αναλογα με τα κιλα που εχεις χασει και ειναι η συντηρηση.
το 4ο αν εχω καταλάβει καλά είναι για πάντα 1 φορα τη βδομαδα να τρως μονο πρωτεινη.
μπορειται να πατε στο σιτε που εχω βάλλει και να πατε στο google μεταφραση στα ελληνικα.
Πως το βλέπετε???
-
Αρα ειναι μια παραλλαγη της ατκινς....και η ατκινς σ αυτο βασιζεται ....βαζει την πρωτεινη στην διατροφη και δεν εχει υδατανθρακα ετσι ωστε ο οργανισμος οταν χρειαζεται ενεργεια να καιει λιπος απ το ηδη υπαρχον....απλα η παραλαγη ειναι οτι στην τριτη φαση βαζει υδατανθρακα και στη δευτερη σαλατα....ενω στην ατκινς η σαλατα υπαρχει(οχι ολες) και ο υδατανθρακας προστιθετε σταδιακα.....
-
δλδ η πρωτη φαση αν καταλαβα καλα ειναι μονο πρωτεινη? καθολου λαχανικα?
-
Ακριβως, βεβαια αυτο που βλέπω είναι ότι αποφεύγεις όλα τα λίπη της ατκινς. Αρα θα τη χαρακτηριζα σαν την υγειινή ατκινς..!!
-
Πολύ καλή μου φαίνεται μπήκα στο σάιτ κ εύκολη