Quote:
Originally posted by katerinaa
Κάποτε νόμιζα πως είμαι η μοναδική που περνάω κάτι τέτοιο... Κι έπειτα συνειδητοποίησα πως αυτό δεν είναι ένα παρά ένα μόνο ψέμα! Αγαπημένη μου swif μπορώ πραγματικά να φανταστώ όχι μόνο το πώς φαίνεσαι στους άλλους αλλά και το πώς βλέπεις εσύ τον εαυτ΄σου μπεροστά στον καθρέφτη. Είναι λίγο πολύ σα να βλέπω τον ίδιο μου τον εαυτό. Έχουμε ακριβώς το ίδιο ύψος και τα ίδια κιλά. Στους άλλοους φαινόμαστε κοκκαλιάρες αλλά κατά βάθος εμείς το απολαμβάνουμε. Μας αρέσει η εικόνα αυτή του σώματός μας. Αυτό όμως δεν είναι υγεία. Κι εγώ κάθε φορά που πέφτω κάτω από τα 58-59 κιλά την "ψάχνω" και πολλές φορές χρειάζονται μήνες μέχρ να την ξαναβρω ακριβώς όπως και στην δική σου περίπτωση. Τελικά με το που φτάνω στα 59, τσουπ εμφαίζεται από μόνη της ως δια μαγείας. Δεν χρειάζεται λοιπόν να κάνεις πολλά ούτε και θα σου πω πως πρέπει να γίνεις και πάλι 65 για να αδιαθετείς φυσιολογικά, αν και ξέρω πως αυτό θα ήταν το σωστό γιατί αυτό σημαίνει υγεία. Κι όμως ξέρω πως και να στο πω δεν θα το κάνεις... Προσπάθησε λοιπόν να πάρεις λίγα κιλά κια να φτάσεις στο οριακό εκείνο βάρος που σου επιτρέπει να έχεις περίοδο ενώ αν πέσεις κάτω από αυτό χάνεται. Το ποιο βάρος είναι αυτό θα το βρεις μόνη σου με πειραματισμούς. Καθώς θα ανεβαίνει σταδιακά η ζυγαριά θα παρατηρείς τί συμβαίνει με την περίοδό σου. Για εμένα προσωπικά όπως σου είπα ήδη το κρίσιμο αυτό βάρος είναι τα 59 κιλά περίπου. Αξίζει μια προσπάθεια!! Κι αν ανησυχείς τώρα για το πώς θα δείχνεις, πίστεψέ με ούτε καν φαίνονται τα κιλά αυτά γιατί δεν γίνονται λίπος ή κοιλίτσα ή παχάκια αλλά αντίθετα τα χρησιμοποιεί ο οργανισμός στην εσωτερική δομή του (πχ. κόκκαλα, μύες, κτλ) Δοκίμασέ το λοιπόν!! Κι έτσι θα σταματήσουν να φωνάζουν και οι γονείς σου...
Φιλικά χχχ
ολα τα κιλα τα χρησιμοποιει ο οργανισμος στην εσωτερικη δομη του οταν τα εχεις παρει με σωστη διατροφη,