Ειμαι καινουρια και απιστευτα φοβισμενη
Γεια σας παιδια..
Σας διαβαζω εδω και ενα χρονο περιπου.Εχω πολλες φορες γελασει με τα αστεια σας,εχω κλαψει με τις ιστοριες σας,ειστε πλεον δικοι μου ανθρωποι χωρις να το ξερετε.Αποφασισα να ξεπερασω τη ντροπη μου και να μιλησω επιτελους για μενα και το αιωνιο θεμα του βαρους μου,για το οποιο δεν εχω κανει ποτε ουτε νυξη.Μα τωρα πρεπει να μιλησω και μαλιστα οσο πιο ειλικρινα μπορω,γιατι δυστυχως εχω φτασει σε αδιεξοδο και φοβαμαι πολυ.Ας μπω λοιπον στο θεμα:Σαν παιδι και εφηβη ημουν παντα υπερβαρη,απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου.Απο τα 18 μεχρι τα 22 περιπου διατηρουσα ενα βαρος αναμεσα στα 85 και 92 κιλα.(με υψος 1,69)Δεν ειχα σοβαρα προβληματα με αυτο το βαρος,τις περισσοτερες φορες ενιωθα οκ,ειχα αλλωστε συνηθισει.Σταδιακα αρχισα ομως να παιρνω βαρος ωσπου εφτασα τα 100 κιλα.Μολις ειδα το τριψηφιο νουμερο τρομοκρατηθηκα κι αρχισα μια διαιτα πεινας.Εχασα 8-10 κιλα.Τον τελευταιο χρονο(ειμαι 25 τωρα)εφτασα τα 118 κιλα.Ετρωγα και τρωω συνεχεια απιστευτεσ ποσοτητες φαγητου και γλυκων που δεν περιμενα ποτε οτι θα μπορουσα να φαω.Η ζυγαρια παιρνει την ανηφορα,και καθε φορα που λεω να ξεκινησω διαιτα το ιδιο βραδυ τρωω λες και δεν υπαρχει αυριο.Ειμαι αρραβωνιασμενη με ενα πολυ καλο παιδι,συζουμε εδω και 5 χρονια με αγαπαει,δεν μαλωνουμε.Εκεινος δε λεει τιποτα για το βαρος μου,ολα ειναι οπως παλια,αλλα αποκλειεται να μη το βλεπει.Αλλωστε τον τελευταιο μηνα μονο ενα παντελονι φοραω,το μονο που μου κανει τωρα πια,αν και σε λιγο ουτε αυτο θα μπαινει...Δε φοβαμαι μη τον χασω η μηπως με αφησει.Φοβαμαι γιατι πρωτη φορα φτανω σε αυτο το βαρος και σε ΒΜΙ ανω του 40 που με κατατασσει σε επικινδυνη κατηγορια.Και φοβαμαι οτι δεν θα καταφερω να αδυνατισω,οποτε ο θανατος με περιμενει στη γωνια.Καθε βραδυ εχω ταχυπαλμιες καλαιω δεν μπορω να κοιμηθω(κι ας παιρνω αντικαταθλιπτικα)Δεν ξερω τι αλλο να σας πω,ευχαριστω που με ακουσατε και ελπιζω να μη σας κουρασα..