μια κλασσικη περιπτωση υπερβαρου ανθρωπου
Γεια σας φιλοι μου,
παρακολουθω το φορουμ εδω και αρκετο καιρο, κατα διαστηματα λιγοτερο ή περισσοτερο και σημερα εφτασε η μερα να γινω κι εγω μελος της παρεας σας με την ελπιδα να βοηθηθω και να βοηθησω στην επιτευξη των στοχων μας... ειμαι κι εγω μια κλασσικη περιπτωση υπερβαρου ανθρωπου, ως παιδακι ειμουν αδυνατη, μπαινοντας στην εφηβεια αρχισαν να μπαινουν και τα πρωτα κιλα χωρις ποτε να ξεπερασω τα ορια και μετα τα 20 σχεδον καθε μηνα ξεκινουσα μια νεα διαιτα με διαφορα σκαμπανεβασματα στα κιλα μου.Το τελικο χτυπημα ηρθε τα τελευταια 3 χρονια που πηρα 25 κιλα , βεβαια αυτο οφειλετε και στην αλλαγη του τροπου ζωης μου(παντρευτηκα, εφυγα απο την Ελλαδα,αλλαξα δουλεια) παρόλα αυτά μάλλον δεν ειχα καταλαβει ποσο πολυ ειχε αλλαξει το σωμα μου.
Τους τελευταιους 6 μηνες αρχησαμε μαζι με τον αντρα μου να πηγαινουμε σε ενα διατροφολογικο κεντρο που σου δινουν συμπληρωματα διατροφης φυτικης προελευσης, το αποτελεσμα ... ο αντρας μου μεσα σε 3 μηνες εφτασε στο στοχο του εχασε τα 15 παραπανισια του κιλα κι εγω εχασα 4 κιλα τον πρωτο μηνα ( και στο επομενο διαστημα τα ξαναπηρα).
Τωρα ξαναειμαι στα κιλα που ειχα πριν 6 μηνες και νιωθω τοσο πολυ κουρασμενη και απογοητευμενη, βαρεθηκα να ειμαι η "χοντρη" που ολη την κοιταν με μισο ματι οταν ψαχνει για ρουχα λιγο πιο μοντερνα, που ζητα εργασια ως γραμματεας κλπ κλπ
Σημερα το πρωι αποφασισα για ακομα μια φορα να ξεκινησω την προσπαθεια μου θελω να απαλλαγω απο τα παραπανισια κιλα μου και απο τα ασχημα συναισθηματα που μου φερνουν τα κιλα μου.
Δεν θελω να εγκαταληψω για ακομα μια φορα, ελπιζω να βρω συμπαραστατες μεσα απο εδω στο μεγαλο ταξιδι της απωλειας βαρους.
Ελπιζω να μην σας κουρασα με την πολυλογια μου, σας ευχαριστω :)