Quote:
Originally posted by stratos
Στις 19 Φεβρουαρίου 2007 η μητέρα μου, 65 χρονών έφυγε εντελώς ξαφνικά εξαιτίας ενός εγκεφαλικού. Έξι μήνες μετά στις 13 Αυγούστου του ίδιου χρόνου, πέθανε η αδελφή μου 24 χρονών από υπερβολικη δόση ναρκωτικών. Από το σημείο εκείνο και μετά νιώθω πως η ζωή μου έχει μετατραπεί σε μια δυσβατή ανηφόρα που με δυσκολία ανεβαίνω. Νιώθω ο πόνος και η δυστυχία που βίωσαν η μητέρα μου και η αδελφή μου να έχει πέσει όλος επάνω μου. Ναι πολλές φορές σκέφτομαι το θανατό τους αλλά σκέφτομαι και το δικό μου θάνατο, όχι με φόβο αλλά με ανακούφιση αφού θα μου δώσει την ευκαιρία να ξανάσυναντήσω τα δυό αυτά αγαπημένα μου πρόσωπα. Σίγουρα η ζωή μου δεν θα είναι ίδια και σίγουρα θα προχωρήσω στη ζωή μου αλλά πάντα μέσα στο μυαλό μου θα υπάρχει η σκέψη ότι στο τέλος της δικής μου ζωής θα υπάρχει ανακούφιση.
Πλέον δεν φοβάμαι τον θάνατο.
Καλε μου, πιστευω τα οσα γραφεις! Ειναι ακριβως κι αυτα που ελεγα εγω μικρουλα! Αν υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα να ξαναδω τη μαμα έλεγα, αυτο θα το μαθω οταν πεθανω. Κι ετσι, μεσα στον πονο μου, εχω και εναν λογο να χαιρομαι. Καποιος εκει ψηλα ισως με περιμενει. Ετσι με παρηγορουσα.