Εάν σε είχα μπροστά μου θα ήθελα να γελάσω μα όχι κοροϊδευτικά , καταρχάς με χαρά γιατί μου αρέσει το πώς γράφεις και περιγράφεις και κατά δεύτερο γιατί λες πολλά αστεία : ) Αλλά επειδή δεν σε βλέπω θα σου κάνω μια μικρή παρατηρήσουμε
Quote:
Originally posted by weird
Καποτε, χαρισα σε καποιον την ψυχη μου.
Οχι γιατι τον ερωτευτηκα τρελα, μα γιατι ηταν για μενα μια διεξοδος, μια καλη \"μανουλα\"
Λες και ξαναλές του χάρισες την ψύχη σου, και ακριβός από κάτω εξάγεις ότι είχε λάκκο η φάβα, τον χρησιμοποίησες ήθελες να ξεφύγεις από καταστάσεις και πράγματα και γαντζώθηκες πάνω του. Αρά όχι μόνο δεν του χάρισες την ψύχει τον χρησιμοποίησες κιόλας.
Quote:
Κι ο ρολος της στοργικης αγκαλιας που με τοση θεληση ειχε αρχικα αναλαβει, αρχισε τα γονατα να του λυγιζει....
Μου ειπε λογια βαρια, οτι δεν αντεχει, οτι κουραστηκε. Οτι πρεπει \"να μαθουμε να ζουμε ο καθενας μονος του\".
Όντος \'\'πολύ βαριά λόγια\'\' πως άντεξες καημένο \'\'λουλουδάκι\'\' :P
Quote:
Τα λογια που ξεστομισε, το ασχημο που εφτυσε επανω μου.
Κι εκεινο το αλλο που ακουμπησε μεσα μου, την αναγκη για μανα.
Καλά πως και δεν προσφέρθηκε να σε υιοθετήσει ο άχρηστος ( xaxax)
Quote:
Και δεν ηταν καν ερωτευμενο... απλα χαρισα την ψυχη μου καπου, ετσι απλα.
Τα πιστεύεις αυτά που λες η έχεις έμπνευση απόψε ;
Quote:
Τραυμα ειναι της καρδιας, του ρολογιου ο χρονος δεν το ακουμπα, αλλο αγγιγμα θελει.
Θα γιαννει αραγε ποτε? Κλεινουν τετοιες πληγες?
Που να βρεις τέτοιο κελεπούρι αυτήν την εποχή , μας τελείωσαν οι μαλακές :p
Quote:
Προχωρας, συνεχιζεις, εξελισσεσαι μα οταν λαχει και τον δεις, ή τον αναπωλησεις εκεινα τα χρονια , ή ζησεις μια τοση δα απορριψη απο καποιον που απλα δεν του αξιζες, εσυ ξαναγυρνας.
Και γινεσαι παλι εκεινο το μικρο κοριτσι που το παρατησαν,που του ραγισαν την καρδια.
Πως κλεινουν αληθεια οι πληγες?
Πιστευετε οτι κλεινουν?
Καλυτερο ειναι να αποφευγεις?
Δεν θα ηθελα να υπαρχουν πραγματα που αποφευγω.
Φιλενάδα όλα καλά τα προηγούμενα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να έχεις πληγωθεί εσύ ,όταν πήγες για να πάρεις , πείρες όσο τον γονάτισες , και μετά έφυγες για να μην τον ρημάξεις , και νιώθεις εσύ πληγωμένη …; ( έχεις δικαίωμα να νιώθεις όπως θέλεις, άλλα αυτό δεν συνεπάγεται ότι οι καταστάσεις συνηγορούν μια τέτοια αντίδραση )
Μεγάλωσες ωρίμασες , αλλά τελικά δεν έμαθες . Θα σε συμβούλευα αντί να \'\'κλαψουρίζεις\'\' να πάρεις κάνα βιβλίο ψυχολογίας να γνωρίσεις τον εαυτό σου καλύτερα. :)