δηλαδή τι νομίζουμε ότι έχουν οι άλλοι παραπάνω από εμάς; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα χαχα.............!!!!!!!!!!!!γιατί οι άλλοι να είναι οι τυχεροί που ζούνε τη ζωή, κοιμούνται και ξυπνάνε χωρίς ζυγαριές και δείκτες χωρίς εμετούς και λεκάνες χωρίς χάπια και υπόθετα χωρίς άγχος νεύρα και κλάματα; μόλις συνειδητοποίησα την απάντηση-και ηταν πριν από περίπου 3 λεπτά- τα παιξα. καθομαι και χάνω ωρες μερες ΜΗΝΕΣ από τη ζωή μου -την οποία έχω μια ευκαιρια να χαρω- για να εξαρτωμαι από το τίποτα από αερα κοπανιστο. ξεσκιζω το σωμα μου και την ψυχολογια μου για να καταφερω τι; να ειμαι δυστυχισμενη. ειναι γελοιο ρε συ..δεν περιμενω να αγαπησω τον εαυτο μου μεσα σε μια νυχτα γιατί ξερω πως δεν τον αγαπω με τοσα που του εχω κανει. περιμενω όμως να τον λυπηθω να τον χαλαρωσω και ισως λίγο να τον συμπαθησω. οπως δε θα αφηνα καποιον να με δειρει να με βιασει να με πλακωσει στις φαπες ή να με αφησει νηστικη με το ετσι θελω ή να με μπουκώσει με μισο ψυγειο φαγητο δεν θα αφησω και εμενα. εχω μεγαλυτερη δυναμη να αποτρεψω τον εαυτο μου να κανει κατι παρά κάποιον άλλο! ειναι ΓΕΛΟΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΓΕΛΟΙΟ αυτο που κανουμε τελικα. ξερω οτι τα λεω και όλοι συμφωνείτε. όμως οι μισοι απο σας θα πατε να καταναλωσετε 10.000 θερμιδες μεσα σε 10' και οι αλλοι μισοι θα μείνετε άφαγοι να ξεροσταλιάζετε για μερες. με γεια σας με χαρα σασ!!!! εγω πάω βολτα στο μπαρ να δω τους φιλους και τον κοσμο γυρω μου να πιω τιποτα γιατι διψάω να σκεφτώ τι ωραία που θα ειναι αυριο στην παραλία και τι ωραία δουλειά που βρήκαγια το καλοκαιρι στη χαλκιδικη. παω να ξεχασω ποσες θερμιδες έχει το κακαο και ποσες το κασερι και τι μερα ητανε τη μερα που ζυγιστηκα. παω να μιλησω για τον οδηγο του λεωφορειου που μου την επεσε και μαρεσε παω να μιλησω για τον josh hartnett παω να δω τον ουρανο και να νιώσω την καλοκαιρινη δροσια της νύχτας πανω μου όπως όταν ήμουνα μικρούλα στο χωριό !!!!πιστευω θα περασω πιο καλα....μα το Θεο θα ειναι σιγουρα πιο καλα!