Είμαι η Ρία και σήμερα αρχίζω δίαιτα!! ναι ναι ναι, έφτασα τα 89 κιλα με ύψος 1.70 και αποφάσισα να πάω σε διαιτολόγο!!
μαζί σας....ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!! :)
Σας φιλώωωωωω!!!
Printable View
Είμαι η Ρία και σήμερα αρχίζω δίαιτα!! ναι ναι ναι, έφτασα τα 89 κιλα με ύψος 1.70 και αποφάσισα να πάω σε διαιτολόγο!!
μαζί σας....ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!! :)
Σας φιλώωωωωω!!!
θέλω να δω αν τα κατάφερα με το ticker μου!
τι κάνω λάθος?
Καλως ηρθες rioula85.Καλη αρχη και καθε επιτυχια στη διαιτα σου.Με το τικερακι δεν μπορω να σε βοηθησω,ειμαι μπουφος!Κι εμενα τα κοριτσια μου ειπανε πως να το κανω.
Θα τα καταφεεις .Εχουμε ιδιο υψος και ξεκινησαμε σχεδον στα ιδια κιλα.
Θα τα καταφερεις ακους;Ολα στο μυαλο μας ειναι.
Καλη επιτυχια
Φτιαξε το τικερακι σου και παρε το λινκ αναμεσα σε [img][/img]Quote:
Originally posted by rioula85
τι κάνω λάθος?
Κοριτσιααααααα σας ευχαριστώωωω!!
μαρουλακι....τώρα εισαι ......είδα καλαααα....64;;;;
και ήμασταν ίδια κιλάααα;;;;;;; Αχ μπράβο σουυυ!! ποσο καιρό έχει;
Γιαα να δούμε, το εφτιαξαααα;
Καλή αρχή Ρία και καλή δύναμη στην προσπάθειά σου!
Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος για να κάνεις διατροφή. Βοηθάνε η ζέστη, οι σαλάτες, το δροσερό καρπούζι και πολλά πολλά άλλα, που θα σου τα πει η διαιτολόγος σου. Βοηθάει και κάτι που θα σου πω εγώ: Το χειμώνα όλο και χαζοκρυβόμαστε κάτω από ρούχα, παλτό κτλ. Το καλοκαίρι όμως? Σκέψου το και όρμα!
Kαλώς ήρθες Ρία!Εγώ ξεκίνησα πριν λίγες μέρες με 93 κιλά και 1,68 ύψος...Έχω βάλει στόχο τα 68 κιλά για αρχή.Καλό κουράγιο και σε εσένα!
καλημερα ,
θα τα καταφερεις σιγουρα δες σαν χομπι και ασχολησου με τον ευατο σου!
με το τικερακι εγω απλως αντεγραψα εκει που λεει bbcode οτι εβγαζε , οχι αντεγραψα εκανα αποκοπη και επικοληση ειχα το ιδιο προβλημα με βοηθησε η νεφελη και τα καταφερα. Καλη επιτυχια!
γεια σου ρία :) εγώ ξεκίνησα στα 90 - 91 αυτή τη φορά με ύψος 1.70 :) επιμονή πεισμα και καλή διάθεση!!! καλή αρχή!