HMEΡΟΛΟΓΙΟ ΒΟΥΛΙΜΙΚΩΝ-ΥΠΕΡΦΑΓΙΚΩΝ
Κοντεύω να κλείσω έναν μήνα χωρίς εμετούς και ενω αισθάνομαι πολύ καλύτερα δεν έχω σταματήσει τα υπεραφγικά ειδικά τις νύχτες..Βέβαια προσπαθώ τις περισσότερες φορές-όπως σήμερα ας πούμε- όταν με πιάνει ,να τρώω όσο θέλω αλλά τροφές με λίγα λιπαρα, όπως γιαούρτια με φρούτα , κριτσίνια και παγωτά 0% μπας και μετριάσω τις τύψεις.άλλες φορές καταβροχθίζω ότι πιο ανθυγιεινό υπάρχει.Φυσικά και όταν πρήζομαι σκέφτομαι αυτομάτως τη λεκάνη αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω να επιστρέψω στα παλιά..Οι λόγοι των υπερφαγικών μου είναι διάφοροι, συνήθως άγχος ή μελαγχολιά ή απλά ανάγκη για γλυκό, μετά τύψεις και μετά υπερκατανάλωση ή απο άδειες ώρες κ μέρες.Απόψε ας πούμε επειδή αύριο φεύγω 3ήμερο κ έχω αγχωθεί οτι θα φάω πολύ, είπα να αρχίσω το τσιμπούσι νωρίτερα..!Εδώ θα γράφω οποτε κάνω υπερφαγικά, το τι έφαγα(όσα θυμάμαι)και τους λόγους που το προκάλεσαν, μήπως με βοηθήσει να αποκτήσω σιγά σιγά μια πιο υγιή κ ανώδυνη σχέση με το φαί.Το αποψινό το ξεχνάω όσο μπορώ , αύριο είναι μια νέα μέρα για όλους κ τουλάχιστον με τόσα κιλά φρούτα που κατανάλωσα συν τοις άλλοις θα φτιάξω επιδερμίδα!Φυσικά οποια κοπέλα θέλει μπορεί να γράφει και τα δικά της "κατορθώματα" αν και απεύχομαι σε όλους κάθε είδους υπερφαγιές.