Τα παγωτά με0% ζάχαρη, 0% λιπαρά και επικάλυψη σοκολάτας με 0% ζάχαρη - είναι όντως διαιτητικά; ή μας δουλεύουν και εκεί;
Printable View
Τα παγωτά με0% ζάχαρη, 0% λιπαρά και επικάλυψη σοκολάτας με 0% ζάχαρη - είναι όντως διαιτητικά; ή μας δουλεύουν και εκεί;
προσδιορισε το διαιτητικα...
σχεδον καμμια τροφη δεν ειναι διαιτητικη αν φας τεραστια ποσοτητα...
ama koitakseis diatrofikes plhrofories h gnwmh m einai oti den einai k toso diaithtika. apla se sxesh me to antistoixo pagwto ksulaki p les einai pio elafria k me ligotera sakxara
gia paradeigma:
0% ths algilda : 8ermides 174 , sakxara 5.5, lipara 7.9 (koresmena 5.1)
magic classic: 8ermides 260, sakxara 23, lipara 16 (koresmena 12)
meta apo ereuna ,ta pio <diaithtika> pagwta k me tis ligoteres 8ermides einai TA PAIDIKA!!!!
ta pio light παγωτα ειναι οι γρανιτες, μονο νερο κ ζαχαρη.
μεταβολιζονται πολυ ευκολα.
εμενα τα λαιτ με παχαινουν γιατι τρωω περισσοτερο απο οτι θα ετρωγα απο τα κανονικα,ομως αν φας μια στις τοσες δεν σε παχαινουν αλλα πιστευω οτι ειναι πολυ ανθυγειινα
Ε κοιτα , η διαιτολογος μου ειχε βαλει 2 μπαλες μικρες απο 0% παγωτο σχεδον καθε μερα.
Αλλα δεν ετρωγα παραπανω.Και ναι,εχανα μια χαρα.Αλλα οταν σταματησα να ειμαι κοιλιοδουλη
συνειδητοποιησα οτι ενα γιαουρτι με 1 φρουτο για απογευματικο με χορταινου περισσοτερο και
ειναι πιο ωφελιμα
σωστη!
παιδια δυστηχως αυτο ειναι το θεμα,
ακριβως αυτο,
να μην ειμαστε κοιλιοδουλες.
ποσα πραγματα δεν εβλεπα κ δεν αγγιζα οταν απλα αδιαφορουσα.
ολα στο μυαλο μας ειναι.
κ ναι τοτε σκεφτομουν κ γω αυτο με το γιαουρτακι...
αχ ελπιζω συντομα να κοψω να κανω χατιρια της κοιλιας μου κ να επανελθω,
ειναι τοσο ευκολο να τρως σωστα οταν εχεις μπει σε ρυθμο!
νομιζω οτι τα διαιτιτικα προιοντα, ειδικα τα γλυκα, ξεγελανε.
αν και σου αρεσουν λιγοτερο απ τα κανονικα, οποτε δεν σε ικανοποιουν πληρως, εχεις την αισθηση οτι δεν παχαινουν, οποτε τρως περισσοτερο.
ενω αν φας λιγοτερη ποσοτητα, απ το κανονικο προιον, και περισσοτερο θα ευχαριστηθεις και θα εχεις το νου σου να προσεξεις τι θα φα ςμετα, γιατι εχεις επιβαρυνει την διατροφη σου ηδη...
εξαιρεση τα τυρια, που τα παιρνω λαιτ γιατι ειναι πολλες οι θερμιδες τους κι εχει νοημα να τρως ενα κανονικο κομματι τυρι πιο ελαφρυ παρα το γνωστο σπιρτοκουτο..
ποιο γνωστο σπιρτοκουτο? δε νομιζω να τρωει κανεις τοσο λιγο τυρι, εκτος αν δε του αρεσει.
πακετο τσιγαρων κ βαλε!
κ φετα κανονικη οχι ιμιτασιον!
τα παγωτα τα λαιτ μου αρεσουν περισσοτερο απο τα κανονικα (κουφο?)
τα τυρια ομως τα κανονικα δεν συγκρινονται με τα λαιτ, εχειςαπολυτο δικιο!!!.
αυτο που βρηκα προσφατα κ ειναι εκπληκτικο ειναι τανθοτυρο το φρεσκο, με 10% λιπαρα.
μου βαζει 100-120 γρ. απο αυτο sweet αν θες να το παρεις...
koralaki και εγω μονο το ανθοτυρο τρωω,δεν βαζουμε αλλο τυρι στο σπιτι,ειναι τελειο και σε πιτες και σε ομελετα και σκετο.Τωρα με τη south beach αρχισα και το dirollo 2%,εχει αρκετη πρωτεινη και ελαχιστα λιπαρα και ειναι πολυ καλη επιλογη για βραδυνο
ναι το παιρνω το ντιρολο
ισως επειδη τοχα βαρεθει δεν το θελω πια, το ανθοτυρο με εξιταρει!
πηρα χθες τοσο που η κοπελα θα αναρωτιοταν αν κανω μασκα με ανθοτυρο :D
απλα θεικο! κ σκετο το τρωω σε μεγαλη πεινα που δεν προλαβαινω
εγω ενα εχω να πω οτι διαιτητικα αν ειναι πραγματικα δεν γνωριζω, αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι φουλ στα συντηριτικα χειροτερο απο τα απλα παγωτα και οσες φορες εφαγα με επιασε κοψιμο, ειναι προτιμοτερο να φαμε νορμαλ παγωτο σε μικροτερη ποσοτητα
Ρώτησα γιατρό (τον βρήκα πρόχειρο) και μου είπε να απομακρυνθώ από τα λάιτ προιόντα, γιατί υφίστανται μεγάλη και άγνωστη επεξεργασία, προκειμένου να γίνουν λάιτ. Παρόλα αυτά επιμένω στα λάιτ τυριά. Από μία μικρή έρευνα αγοράς που έκανα, ανακάλυψα το τυρί fina, που με καλύπτει γευστικά, γιατί μερικά άλλα που δοκίμασα είναι σα λάστιχο. ʼνοστα και απαίσια. Όσο για τα παγωτά, όταν τρώω, τρώω, που σημαίνει ότι επιμένω να το ευχαριστηθώ. Ή όλα ή τίποτα!
νομιζω οτι οταν μπορεις να κρατηθηεις οσον αφορα τις μεριδες τα λαιτ 0% + 0% παγωτα τα οικογενειακα γιατι στα ξυλακια η επικαλυψη σοκολατας δεν ειναι διαιτης, τοτε ειναι ενα πολυ καλο επιδορπιο.
ασε αβα εναμ ισοκιλο τρωω καθε βραδυ, δεν βλεω γιατρεια...ελπιζω αποαυριο με αντιστοιχη διαιτα κατι να γινειQuote:
Originally posted by Ava
Ρώτησα γιατρό (τον βρήκα πρόχειρο) και μου είπε να απομακρυνθώ από τα λάιτ προιόντα, γιατί υφίστανται μεγάλη και άγνωστη επεξεργασία, προκειμένου να γίνουν λάιτ. Παρόλα αυτά επιμένω στα λάιτ τυριά. Από μία μικρή έρευνα αγοράς που έκανα, ανακάλυψα το τυρί fina, που με καλύπτει γευστικά, γιατί μερικά άλλα που δοκίμασα είναι σα λάστιχο. ʼνοστα και απαίσια. Όσο για τα παγωτά, όταν τρώω, τρώω, που σημαίνει ότι επιμένω να το ευχαριστηθώ. Ή όλα ή τίποτα!
καλυτερα τα 0% ξυλακια που ειναι μεριδα κ δυσκολα θα παισεις δευτερο τριτο κτλ