Quote:
Originally posted by xempen
για σας με λένε γιώργο και είμαι 26 ετών . διαβάζω και παρακολουθώ το forum αρκετό καιρό τώρα ενημερώνομαι και βοηθιέμαι από τις άποψης εμπειρίες τον άλλον μέλλον. πείρα το θάρρος να γράψω μονο και μονο επειδή το είχα υποσχεθεί στον ευατό μου όταν χάσω 30 κιλά να γράψω για πρώτη φορα και να ζητήσω ευχαριστό σε όλους για την βοήθεια τους την ψυχολογική κυρίος , και να παρακινήσω και άλλους κρυφούς αναγνώστες να το κάνουν και αυτοί :) ειδικά οι άντρες γιατί πιστεύω ότι έιναι αρκετοί απλά είμαστε και άντρες you know etc etc :) . soooooooooooo ήμουν 125 κιλά πριν 3 μήνες και 3 βδομάδες :) πλέον είμαι -30 κιλά 95 κιλά :) έχουν απομείνει 10 κιλά αλλα δεν αγχώνομαι πλέον γιατί ξέρω ότι θα τα χάσω :) γυμνάζομαι 3-4 φορες την βδομάδα περίπου 1 ώρα διάδρομο και 30 - 45 λεπτά βαροι για να μην είμαι τελείως "λουκουμακις" :) έχασα 30 κιλά σε 4 μήνες περίπου πιστεύω είναι αρκετά καλά για να μην πω υπερβολή με την βοήθεια μιας φίλης μου διαιτολόγου η οποια κάθε φορα που παο με μαστιγώνει γιατί χάνω πολλά κιλά και γρήγορα :) ακόλουθο διαιτολόγιο 1800 θερμίδων όχι τίποτα τρομερό και πάντα και 1 βδομάδα έχω πάντα γλυκό (λόγο ότι ζω με την αδερφή μου και όταν έχει περίοδο πραγματικά γίνετε πόλεμος και θέλει γλυκό )
αν θέλετε να ρωτήσετε τίποτα εδώ θα είμαι θα βλέπω σιωπηλός :)
έγινε edit για να γραφτεί στα εελληνικά.
Μπραβο και απο εμενα φιλε μου. Αλλα θα σου δωσω μια συμβουλη, μην αραξεις τωρα που εχασες 30 και σου λειπουν 10 γιατι οπως ευκολα και γρηγορα τα εχασες, ετσι ευκολα και γρηγορα θα τα παρεις!!! Αν δεν φτασεις στο στοχο σου ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ, 2 φορες εχασα απο 30 κιλα στη ζωη μου και τα ξαναπηρα, επειδη τα τελευταια 10 δεν τα εχασα ποτε!!! Ειναι πολυ συμαντικο αυτο που πετυχες, μην αρκεστεις εκει και δεν φτασεις το στοχο σου. Καλη δυναμη και σορρυ αν σε πηρα απο τα μουτρα, μακαρι να μου το ειχαν κανει και εμενα αυτο οταν επρεπε...