ΒΟΗΘΕΙΑ...ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΟΛΟΥΣ!!!
Μετά τίς διακοπές μας,κι αφού στο νησί πού είμασταν έζησα έναν θυελώδη έρωτα 13 ημερών μέ αχαλήνωτο σέξ μ΄έναν 38χρονο,παντρεμένος κι αυτός,αλλά στερημένος σεξουαλικά από τή γυναίκα του, γιατί μετά από 12 χρόνια γάμου αποφάσισε νά γίνει "θεούσα",δέν μπορώ ακόμη νά συνέλθω.Κάθε βράδυ,βγαίνω μέ τόν άνδρα μου γιά ένα ποτάκι,κάτι πού συνηθίζουμε αρκετά χρόνια,μέ μιά σημαντική διαφορά πλέον.Βλέπω τόν κάθε άνδρα σάν υποψήφιο εραστή τής βραδυάς.Καί πραγματικά,τό θέλω πολύ!!!
Ο άνδρας μου,πού μετά από 25 χρόνια κοινής ζωής,ήταν φυσικό νά καταλάβει οτι κάτι πρωτόγνωρο μού συμβαίνει.Αλλωστε,είμαι διαφορετική καί στό "κρεβάτι" μαζί του.Κι όταν λέω διαφορετική,εννοώ πολύ πιό δραστήρια,πιό προκλητική,άν καί πάντα ήμουν υπέρ τού δέοντος,καί μέ αστείρευτη επιθυμία γιά σέξ.
Δέν μπορούσα λοιπόν,παρά νά τού εκμνηστυρευθώ,τήν επιθυμία μου,γιά σέξ μέ άλλους άνδρες...Περιέργως,η αντίδρασή του ήταν αυτή πού ποτέ δέν περίμενα.
Ούτε λίγο ούτε πολύ,μέ παρεκίνησε νά πραγματοποιήσω τήν σφοδρή μου επιθυμία,καί νά μήν βασανίζομαι προσπαθόντας νά τήν καταπνίξω.Κι αυτό δέν έγινε μία φορά.Καθημερινά,τήν ώρα πού κάνουμε σέξ,μέ ρωτάει πολλές φορές,αν "το έκανα".Η απογοήτευσή του,είναι εμφανής στό πρόσωπό του,όταν τού λέω,όχι ακόμη.
Νιώθω τόν ερεθισμό του νά πολλαπλασιάζεται όταν τόν ρωτώ άν τό θέλει πραγματικά.
Πραγματικά,βρίσκομαι σέ πολύ δύσκολη κατάσταση.Δέν αναγνωρίζω τον εαυτό μου…
Από τήν μία δέν θέλω νά τόν κάνω νά νιώσει προδομένος,κι από τήν άλλη,μού είναι αδύνατον νά συνεχίσω νά καταπνίγω τίς απίστευτα μεγάλες ορμές γιά άλλους άνδρες,πού τελικά,ίσως δώσει καί τόση ικανοποίηση στόν άνδρα μου,απ΄ότι φαίνεται,άν δεχθώ οτι η προθυμία του να ικανοποιήσει τήν επιθυμία μου,είναι αληθινή κι όχι μιά φαντασίωση "κρεβατιού",πού όλοι λίγο-πολύ έχουμε......
Αν κάποιος η κάποια μπορει νά μέ βοηθήσει μέ οποιονδήποτε τρόπο,θά τό εκτιμούσα ιδιαιτέρως.