Το τικερακι γραφει 115,δηλαδη απωλεια τριων κιλων.Σημερα το πρωι ανεβηκα στη ζυγαρια και δειχνει 119.Καταλαβα ομως τι κανω λαθος και χανω 2 παιρνω 3 και ξανα απο την αρχη ολο αυτο τον καιρο.Κανω τη διαιτα της πεινας για 2 μερες και δειχνει ενα κιλο κατω.Κανω την απολυτη υπερφαγια για αλλες 2 και δειχνει ενα πανω.Στην ουσια δηλαδη οι απωλειες μου ειναι υγρα.Λεω να αλλαξω μονοπατι και να αρχισω να τρεφομαι κανονικα,να ξεχασω τονο και μαρουλι για γευμα.Σημερα ψαχνοντας στο internet για την αντιμετωπιση της παχυσαρκιας,επεσα πανω σε ενα site που υπολογιζε ποσες θερμιδες καιω καθημερινα σε ηρεμια με βαση υψος βαρος και ηλικια.Το αποτελεσμα ηταν 1950,σε απολυτη ηρεμια,αυτα μονο για να αναπνεω.Οταν λοιπον εγω παω στις 1000,δε νομιζω οτι κανω και τοσο καλο στον οργανισμο μου.Λεω να αρχισω να τρωω κανονικα περιοριζοντας τισ ποσοτητες,οπως μου ειχε πει περσι η γιατρος μου.Εγω βεβαια ηθελα γρηγορη λυση κι επεσα με τα μουτρα στα γιαουρτακια(και το επομενο βραδυ στα διλιτρα παγωτα)Δε μπορω να ζω αλλο ετσι,θελω να εχω μια φυσιολογικη σχεση με το φαγητο.Το μοτιβο κοτοπουλο μαρουλι δε δουλεψε για μενα,ισως γενικα να μη δουλευει για ανθρωπους με ΒΜΙ σαν το δικο μου(41 και κατι..)Λεω να αρχισω με μικρες αλλαγες κι ας ελπισουμε να δω λιγο φως.Δε θελω να ξαναφαω 2 λιτρα παγωτο σε 4 ωρες,ουτε να μενω 2 μερες με λιγο τονο και 2 φρυγανιες.Και τα δυο τα βρισκω εξισου αρρωστα,και δε με βοηθησαν ως τωρα.Αλλαγη πλανου λοιπον και καλη αρχη..