ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ \'Δ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (SLEEVE - ΠΤΥΧΩΣΗ)
Γειά σας! Είμαι νέο μέλος, και ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου με όλους όσους περνάνε το ίδιο με μένα. Τα τελευταία 12 χρόνια, είμαι στην λογική της δίαιτας και της στέρισης προσπαθώντας να χάσω τα περιττά κιλά μου. Το μόνο που κατάφερνα, ήταν να χάνω 5-10 Kg μετά από πολύ κόπο και έπειτα να πέρνω όχι μόνο αυτά που έχασα αλλά και επιπλέον.Τον Νοέμβριο του 2009 έφτασα στο σημείο να φτάσω τα 110kg και με μια ψυχολογία άθλια. Δεν ήθελα να βγω έξω, να συναναστραφώ με άλλα άτομα. Δεν είχα τπτ να φορέσω (που να μου αρέσει). Είπα stop. Μετά από πολύ ψάξιμο και διάφορα ραντεβού με διάφορους "γιατρούς", γνώρισα στον Ευαγγελισμό στην ΄Δ Χειρουργική Κλινική, έναν αξιόλογο γιατρό.Ήταν η πρώτη φορά που με αντιμετωπήσανε σαν άνθρωπο και όχι σαν τσέπη. Μου μίλησε για όλες τις χειρουργικές μεθόδους αντιμετώπισης παχυσαρκείας και κατέληξα να κάνω την ολική πτύχωση στις 27-11-09. Είμαι -32Kg ήδη και πάω ακόμα για άλλα 8-9 kg. Η ψυχολογία μου είναι σε τέλεια κατάσταση και όλα τα οφείλω στον άνθρωπο που μου ενέπνευσε την εμπιστοσύνη που χρειαζόμουν για να αφεθώ στα χέρια του. Συνεχίζω ακάθεκτη για να φτάσω στο επιθυμητό αποτέλεσμα.....