Τα μαύρα ρουχα: Η μικρή μου ιστορία.......
Λοιπόν χαιρεται σε όλους!
Είχα πει πως όταν νιώσω πραγματικά την ανάγκη για αλλαγή θα έκανα εγγραφή στο forum μιας κ είναι πολυς ο καιρός που σας παρακολουθώ κλεφτά..!
Αποφάσισα να παραδεκτώ στον εαυτό μου πως πια δε φοράω μάυρα ρούχα λόγω μουσικών ή ιδεολογικών επιλογών γιατί τουλάχιστον στα 24 είναι περιεργο να προτασσω εφηβικά συνθήματα... Πως η πραγματική αιτία που είναι το κυριαρχο χρώμα στη ντουλάπα μου είναι πως θέλω εντέχνως να κρυφτώ απο μένα και τους άλλους γιατί η εικόνα μου είναι ίσως αυτό που σε μονιμη βάση με απασχολεί χρόνια πάρα πολλα..
Και πάντα γινεται χειρότερο το καλοκαιρι, όπως τώρα, που πάντα θα είναι καλύτερο απο το προηγούμενο αλλά (ως εκ θαύματος θα έλεγα!!) είναι ακριβώς το ίδιο με το προηγούμενο και με τάση προς το χειρότερο!
Οι μέθοδοι που έχουν χρησιμοποιήθεί απειροι και σε όλους μας γνωστοι (διαιτολόγοι, προσωπικές δημιουργικές δίαιτες!, σκευάσματα..) πλέον δεν έχω ουτε τη χαρά της πρωτοτυπίας σε αυτό που πάω να ξεκινήσω!
Αλλά λέω να ξεκινήσω! Νιώθω πολύ έντονα αυτή τη στιγμή που σας γράφω ίσως γιατί το ήθελα τόσο πολύ να συμμετέχω. Σε κάτι τουλάχιστον να μη νιώθω παρατηρητής.
Γιατί πραγματικά εδώ εμαθα τι είναι ένα υπερφαγικό επισόδειο και κατάφερα να ερμηνευσω πολλά γεγονότα του εαυτού μου.
Πολλά εγραψα (ουτε εγώ δε το περίμενα!)
Είμαι σίγουρη πως εδώ θα πάρω βοήθεια και ακόμα μεγαλύτερη χαρά μου να δωσω όπου μπορώ.
Καλή μας συνέχεια!:wink2:
(ΥΓ: 89.700 kg
1,65 υψος)