Υπήρξα πάντα υπέρβαρη...και σαν παιδί και σας ενήλικας.
καλησπέρα κι απο μενα!!!
χαίρομαι που βρήκα ένα μέρος να μπορω να μοιραστώ τις "περι φαγητού" σκέψεις μου.... γιατι τον τελευταίο καιρό είναι το μόνο πράγμα που με απασχολεί....
η ιστορία μου όσο πιο σύντομα μπορω...γιατι χρειάζομαι μια γνώμη επειγόντως!!!!
υπήρξα πάντα υπέρβαρη...και σαν παιδί και σας ενήλικας...τα τελευταία χρόνια έφτασα να είμαι παχύσαρκη....και όπως όλοι εδω...μια ζωή ταλαιπωρία με δίαιτες και τα λοιπά γνωστα ψυχολογικά και βάρους τραγικά σκαμπανεβάσματα.... όσπου τα κατάφερα!!! με πολυυυυυ υπομονή πείσμα και προσπάθεια...κατάφερα να χάσω 25 κιλά!!!μου πήρε 2 χρόνια αυτη η ιστορία...με διαιτολόγο...περπάτημα πολυυυυυ και πολυ οργάνωση....και πάνω που είχα φτάσει στο ζενίθ με τον εαυτό μου..λίγο πριν χάσω και τα τελευταία 2 κιλάκια...βρέθηκε καποιος....να καταφέρει να με διαλύσει ψυχολογικά....
ευτυχώς όμως συνέχισα να βλέπω το διατολόγο μου οπότε κατάφερα τουλάχιστον απο τότε εδω και ενα χρόνο τουλάχιστον να μην πάρω πέρα απο 2-3 κιλά.... το θέμα ποιο είναι...οτι τώρα για λιγο σταμάτησα με τον διαιτολόγο λόγω διακοπών....έχω μία βδομάδα που τρώω σα γουρούνι και δεν μπορώ να σταματήσω να δοκιμάζω όλα όσα μου έλλειψαν....ήδη νιωθω τεράστια....ήδη με πιάνει κατάθλιψη αυτα τα λίγα κιλακια που εχω σε σχέση με περισι το καλοκαίρι....ήδη νιώθω να ξαναμπαίνω στο φαύλο κύκλο "τρωω γιατι νιώθω χάλια >>>νιώθω χάλια γιατι έφαγα..." δηλαδή 2 χρόνια τώρα δεν έμαθα τίποτα??? δεν μπορω να μην τρωω χωρίς επιτήρηση και με την πρώτη ευκαιρία ξανακυλάω?????
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΥΓΙΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ???????????
αν εχω γράψει πολλα ζητάω συγνώμη...απλά με έχει πιάσει πανικός!!!!!! δεν θέλω να γίνω οπως παλια...μ'αρεσω αρκετά έτσι... εεε και λίγο πιο αδύνατη ακόμη..... με έχει πιάσει τρομερό αγχος να γίνω σε μια μέρα όπως περισι....και ξέρω πως είναι λάθος...