Καινούριο Μέλος με αποριες...
Καλημέρα σε όλους
ειμαι καινούριο μέλος και είπα σήμερα να κανω το πρώτο μου post.
Ο λόγος που εψαξα και βρήκα αυτο το site είναι πως μεσα στον τελευταίο χρόνο πήρα 20 kg :sniff:
Πάντα είχα πρόβλημα με τα κιλά μου αλλα η αληθεια ειναι πως ήμουν γενικα σταθερή στα 60-64 kg max τα προηγούμενα χρόνια. ( να πω πως έχω ύψος 1.58 και τώρα βρήσκομαι στον τραγικό αριθμό των 72 kg ).
Πέρσυ το καλοκαίρι έκανα μια τεράστια προσπαθεια και εχασα 11 -12 πολύ δύσκολα κιλά και είδα μετά απο πολλά χρονια τα 52 κιλά!!:smilegrin: Ημουν πολυ ευτυχισμένη αλήθεια!! Και μετα ήρθαν οι μέλισσες....δηλαδή ο έρωτας... :) με τον καλό μου για έναν χρόνο δεν αφήσαμε ταβέρνα για ταβέρνα! το αποτέλεσμα ?
20 κιλά σε έναν χρόνο...:sniff: Η αλήθεια είναι οτι έχω φρικάρει λιγάκι, ενώ μου έχει κοπεί σχεδόν η διαθεση για οτιδήποτε....:(
Πιστεύω πως αν το αφήσω λίγο ακομα η κατάσταση, που τώρα είναι στα όρια, απλα θα ξεφύγει... και γιαυτό γράφω και σε αυτό το forum..
Αποφάσισα λοιπον μετα απο τοσα χρόνια μήπως και επισκεφτώ κάποιον διαιτολογο της περιοχής μου. Πρώτα απ'ολα όμως θελω να κανω καποιες ερωτησεις και αν γνωρίζετε μου απαντάτε
1) Είναι σκόπιμο να πάω σε έναν διαιτολόγο η κάνοντας μια προσεχτική διατροφή με συνδιασμό γυμναστικής αρκει?
2) επειδή είμαι φοιτήτρια και δεν υπάρχει η οικονομική ικανότητα πόσο περίπου στοιχίζει μια επισκεψη σε διαιτολόγο?
υπάρχει περίπτωση κάποιες επισκέψεις να τις καλύπτει το βιβλιάριο υγειας?
3) πόσο συχνές θα πρέπει να είναι οι επισκέψεις για να δώ κάποιο αποτέλεσμα και τέλος
4) τα αποτελεσματα σε πόσο χρονικό διαστημα θα τα δώ αλλα και για πόσο θα τα διατηρήσω??
Συγνωμη αν σας κουρασα με το μεγάλο μου post , ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας
Καλή συνέχεια στις προσπάθειες όλων:smirk: