ΒΑΡΕΘΗΚΑ....ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ
Καλημέρα !!!!! Είμαι μόλις 21 και νιώθω δυστυχώς ότι όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από το φαγητό.......Από μικρό παιδί είχα θέμα με το φαγητό......όλα τα παιδάκια θυμάμαι ηταν 30 κιλά κ γω ήμουν 40+++. Ημουν χοντρή από μικρή.....μέχρι που έφτασα στα 15 μου να ζυγίζω 127 κιλά.....Τότε μια συμμαθητριά μ ξεκινησε διατροφή, ζήλεψα εγώ κ ετσι πήρα τη μεγάλη απόφαση.....Και τα καταφερα σας πλήροφορω!!!! Εχασε 53 κιλά μεσα σε 2,5 χρονια περιπου,μονο με διατροφη και καθόλου ασκηση γτ δν ειχα χρονο λογω μαθηματων.....Αυτος ηταν κ ο λογος που ειχα παχυνει αλλωστε.....διαβαζα και ετρωγα....Δν εκανα τπτ αλλο.
Ομως αδυνατισα και εγινα ενα φυσιολογικο παιδι......μπορουσα να τρεξω,δν κουραζομουν και ενιωθα οτι με αποδεχονται κ οι αλλοι,που μεχρι προ τινος με κοιτουσαν με μισό ματι και με ειχαν κανει περα.......Περασα κ στη σχολη της επιλογης μ!!!! Ομως απο κει και περα αρχιζει ο γογοθας μ........Αρχισα να παιρνω βάρος,στην αρχη δν πανικοβληθηκα....Ειπα σιγα τα πηρα,θα τα χασω.....Αλλωστε εχω χασει τοοοσα κιλα,5 κιλακια δν θα μπορεσω να χασω.....κι όμως μπορει να τα εχασα αλλα ξανα πήρα και μαλιστα τα διπλα.....Ειχα δοκιμασει τα πάντα....Χημικες διαιτες για γρηγορα αποτελεσματα, διατροφη κανονικα,κτ αδυνατιστικους καφεδες και κρεμες....επισκεψεις σε ινστιτουτα αδυνατισματος.....Αλλα τπτ.....Καταφερνα να ειμαι εγκρατης για 7-10 μερες και μετα επεφτα με τα μουτρα στο φαγητο.....Ετρωγα οτι εβρισκα μπροστα μ.....Ακομη κ ληγμενα να φανταστειται....Ανακατευα γλυκα-αλμυρα-και ξανα γλυκα......Δινοντας παντα στον ευατο μ την ψευτικη υποσχεση οτι ειναι η τελευται φορα.....φαε τωρα οτι θελεις και απο αυριο διαιτα.....Αυτο το απο αυριο με εφαγε......Η ψυχολογια μ ηταν χαλια....Επισκεφτηκα 1 ψυχολογο....Με βοηθησε κ χαρη σ αυτον εβγαλα το φαγητο απο το μυαλο μ....Δν με απασχολουσαν τοσο εντονα πλεον τα περιττα μ κιλα....Οχι οτι ενιωθα απολυτα κλ βεβαια.....
Σημερα επεσα κ παλι με τα μουτρα στο φαγητο......μετα απο 9 μερες "τυπικοτητας" Δν αντεχω αλλο πραγματικα!!!! Εχω βαλει 15 κιλα και νιωθα απαισια.....Εχω κλειστει στο σπιτι...Ντρεπομαι να βγω εξω....
Ειπα λοιπον οτι απο αυριο θα ειμαι εγκρατης......θα ξαναβρω τον παλιο καλο μ ευατο!!!! Δν μπορει,δν γινεται να χαθηκε.....Θα τα καταφερω και θα αρκεστω στο 1 εβδομαδιαιο γλυκο.....Ελπιζω οτι με περπατημα και συστηματικη εγκρατεια στο φαγητο θα τα καταφερω αυτη τη φορα.......( ειναι κ η μαμα μ που ξεχασα να σας αναφερω οτι ισως να εχει κ αυτη εν μερει μεριδιο ευθηνης για την καταντια μ......αφου αλλωτε με στηριζει ψυχολογικα,αλλοτε με ταπεινωνει λεγοντας μ <<κοιτα πως εγινες ετσι,που θα φτασεις σκεψου τι κανεισ κ.τ.λ >> και ολο αυτο γτ δν ξερει πως να με βοηθησει.....αφου της ελεγα οτι πασχω απο βουλημια,οτι αυτο που εχω ειναι αρρωστια και το αρνιοταν.Ελεγε δν θελεις να αδυνατισεις.....αν ηθελες θα το εκανες....)