Το πήρα άραγε απόφαση??? sos help me..
Καλησπέρα σε όλους!
Διαβάζω εδώ και λίγες μέρες τώρα τα όσα γράφετε και ομολογώ οτι έχετε κάνει ένα πολύ καλό παρεάκι το οποίο έχει και πολύ καλό σκοπό....μιας και θεωρώ οτι για να χάσεις κιλά πρέπει πρώτα απ'όλα να το πάρεις απόφαση και δευτερον να έχεις στήρηξη.
Όσον αφορά εμένα...φυσικά έχω περιττά κιλά. Πολλές φορές είπα: Από αύριο θα προσέχω! Αλλά τίποτα, την ίδια κιόλας μέρα το ξεχνάω. Και γενικά τα τελευταία 10 χρόνια δεν έχω κάνει καμία σοβαρή προσπάθεια.
Πρίν λίγες μέρες έπεσε στα χέρια μου μια δίαιτα 24 ημερών που υποτίθεται ότι χάνεις αρκετά κιλά τρώς 3 μέρες μπριζόλα με σαλάτα, 3 μέρες κοτόπουλο με σαλάτα, 3 μέρες μπιφτέκια με σαλάτα κτλ.
Λοιπόν την ξεκίνησα και την έχω τηρήσει με ευλάβεια 10 μέρες τώρα, πρίν 2 μέρες που ζυγιστηκα είχα χάσει 1,5 αλλά αυτό που με εκπλήσει είναι οτι δεν έχω παραιτηθεί ακόμα. Έχω σκοπό να τη συνεχίσω και προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου οτι δεν θα απογοητευτώ ακόμα κι αν δεν χάσω πολλά κιλά.
Μόλις τελειώσει η δίαιτα σκέφτομαι να φτιάχνω ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής βάσει του τι μου αρέσει, βάσει χαμηλών θερμίδων, σωστών συνδυασμών κτλ. Με σκοπό να τρώω απ'όλα αλλα ελεγχόμενα.
Συγνώμη αν σας κούρασα με την πολυλογία μου...
Θα ήθελα την βοήθεια σας και την γνώμη σας...
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.