Quote:
Originally posted by click
Καποιες αποριες για τη διαιτα.
Δεν κανω κατι συγκεκριμενο, δεν παω σε διαιτολογο, δεν εχω διαιτολογιο.
Απλα προσεχω πολυ θερμιδες και ποσοτητες.
1)απο ο,τι ξερω ειναι κακο να πινουμε νερο μαζι με το γευμα. αυτο ισχυει για οποιοδηποτε γευμα?
δηλαδη αμα πινω πολυ νερο με γευμα εντελως αναλατο παλι πειραζει?
δεν ειναι κακο να πινουμε νερο πριν κατα την διαρκεια και μετα το γευμα απλα αν δεν πινεις νερο κατα την διαρκεια του γευματος βοηθας τον οργανισμο σου να αποροφισει της βιταμινες το σιδηρο κτλ κτλ ποιο γρηγορα κατα τα αλλα το ιδιο ειναι ουτε αν πινεις νερο οτι θα γινει κατι απλα χωρις νερο γινετε καλιτερη αποροφηση τον στοιχιων που χριαζεσε στον οργανισμο σου
2)μπαχαρικα. Πιπερι, κανελλα, καρυ, θυμαρι, ριγανη επιτρεπονται στη διαιτα?
Αν οχι, τι κακο κανουν? Κατακρατηση οπως το αλατι?
χμ για αυτο ιδεα δεν εχω εμενα δεν μου τα εχει απογορευσει η διαιτολογος μου και νομιζω ειναι στην κατηγορια που δεν επιρεαζουν τιποτα στον οργανισμο
3)Διαβασα οτι τα γλυκαντικα (πχ καντερελ) εκτος απο ανθυγιεινα κανουν και πεινα με αποτελεσμα να
χαλανε τη διαιτα. Ισχυει το ιδιο και για προιοντα light? πχ. το γνωστο 0% παγωτο παιζει να δημιουργει πεινα μετα
απο λιγο?
νομιζω αναλογος το ατομο . εμενα δεν με δημιουργουν ποινα και τα γλυκαντικα και τα light
4)αυτες οι ρυζογκοφρετες απο ΑΒ ειναι ΟΚ για διαιτα? Μου φανηκε στη γευση υπερβολικα εντονο το αλατι.
δεν ξερω
5)στην αρχη, 1η βδομαδα διαιτας τα κιλα φευγουν γρηγορα, μετα απο 2η βδομαδα και μετα τι περιπου να περιμενω?
1 τη βδομαδα η παραπανω? Με περιπου 1200 θερμιδες τη μερα. Ειναι ΟΚ η πρεπει λιγοτερες?
Απλα να πω οτι δε γυμναζομαι και γενικα η ζωη μου ειναι καθιστικη αυτο τον καιρο.
αν εισαι κοπελα νομιζω ναι αν εισαι αντρας οχι περιπου 1700 θελεις . εγω εχανα σταθερα 2.5 κιλα την βδομαδα οσπου εφτασα στα 10 τελευτεα κιλα που χανο 1 κιλο την βδομαδα αλλα γενικα οσο περναει ο καιρος τοσα λιγοτερα χανεις
αυτα προς το παρον και ευχαριστω εκ των προτερων :D