ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!
Καλησπερα σε ολους και ολες!Πριν λιγο καιρο ανακαλυψα το forum και πραγματικα δεν πιστευα στα ματια μου..ειναι δυνατον τοοοσοι ανθρωποι να περνουν αυτο που περναω και εγω;ειναι δυνατον στις ιστοριες των αλλων,να βλεπω τον ιδιο μου τον εαυτο;;κι ομως..τελικα δεν ειμαι τελειως μονη..
Ειμαι 22 χρονων..και απο την πρωτη λυκειου πασχω απο βουλιμια..εμετος-τουαλετα..εμετος-τουαλετα..να μη σας τα πολυλογω..αυτη τη στιγμη που σας γραφω η κοιλια μου ειναι γεματη με ο,τιδηποτε μπορειτε να φανταστειτε αλλα αρνουμαι να τα βγαλω!!αρνουμαι γαμωτο!!(σορι για την εκφραση..)δεν μπορω αλλο..δεν πεινουσα καθολου..απλα κατεβασα ο,τι ειχε,μονο και μονο για να κανω κατι;να τιμωρήσω τον εαυτο μου;τι να σας πω..ουτε εγω ξερω..σιγουρα πασχω απο καποια μορφη καταθλιψης..δεν εχω παει σε ψυχολογο..αλλα αυτο ειναι σιγουρο!
Ας μου πει καποιος..πως γινεται να σταματησω αυτα τα επεισοδια;;;εε;;;;πως;;;;;;δηλα� �η τι;η ζωη μου αυτη θα ειναι;φαι,φαι,φαι;;;;;;ειναι λες και αυτη η συνηθεια ειναι στο dna μου!!!δεν μπορω αλλο πιαα!!!οοοοοο,τι και όοοσες προσπαθειες και αν κανω παντα στα ιδια καταληγω..εχω απογοητευθει τοοοσο πολυ........καποιος να με βοηθησει....σας παρακαλω............