Quote:
Originally posted by qwert
hi,
θα ηθελα τις αποψεις σας κ τις εμπειριες σας σχετικα...
απο τοτε ημουν ελαφρως υπερβαρη (αλλα νομιζα οτι ημουν θωρηκτο) μεχρι τωρα που ειμαι παχυσαρκη (και αρα θωρηκτο:P -ευτυχως οι καλες αναλογιες του σωματος μου σωζουν ακομη οτι μπορουν να σωσουν) εχω θεμα με την ερωτικη μου ζωη.
το θεμα το εχω εγω και οχι τοσο οι αλλοι. δε μπορω να λειτουργησω ερωτικα σε αυτα τα κιλα απεναντι σε εναν ανδρα.
ενω μπορω και βλεπω οτι ακομη και στα τωρινα κιλα μου το σωμα μου εχει πολυ καλες γραμμες και οταν το κοιταω μονη μου μπορει να το βρω ερωτικο, μου ειναι αδυνατο να νιωσω ανετα γυμνη μπροστα σε εναν αντρα.
απο τοτε που μου κολλησε στο κεφαλι μου οτι ειμαι χοντρη κι οτι αυτο ειναι ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟ..........(ενω πρακτικα ημουν απλως πληθωρικη), δε μπορω να απολαυσω σεξουαλικη ζωη.
για να μη σας πω οτι δεν εχω......
ολοι οσοι δειξουν το παραμικρο ενδιαφερον, βρισκουν μια πορτα μπορστα τους. και φυσικα ουδεποτε φλερταρω. οποτε βλεπω οτι κατι παει να παιξει απο φλερτ, βγαζω την πιο παιδικη και καραγκιοζε φυση μου προκειμενου να το ξεκοψω.
το θεμα ειναι οτι νιωθω οτι τη χρειαζομαι εντονα πλεον την ερωτικη μου ζωη... ειναι απαραιτητη για την κατα δυναμιν συναισθηματικη μου ισορροπια. παρ΄ολ΄αυτα εξακολουθω να ειμαι αυτοματα αρνητικη σε καθε ερωτικο καλεσμα...
τι εχετε να πειτε και να συμβουψετε;
δεν ξερω πως να το χειριστω το θεμα ,πλεον.
το θεωρω αδυνατο στα κιλα που ειμαι να εμφανιστω γυμνη σε αντρα που με ενδιαφερει και αρα δε μπορει να υπαρξει ερωτικης φυσεως μεταξυ μας σχεση. δεν το αντεχει ο εγωισμος μου να εμφανιστω σε αυτα τα κιλα μπροστα του,πως να σας το πω...
οσοι δε με ενδιαφερουν, δε με ενδιαφερουν γενικως.
δε θα εκανα σεξ με καποιον που δε με ενδιαφερει δηλαδη, ετσι για να πω οτι εκανα σεξ.
Βασικά,οι απαντήσεις σε ό,τι ρωτάς, είναι γραμμένες ήδη στην αρχή της δημοσίευσης σου.:)Ο συμβιβασμός με τον εαυτό μας είναι το θέμα.:)