η κατάθλιψη της συζηγου μου
καλησπέρα σε όλους.Ειναι ηπρώτη φορά που εποικοινωνό με αυτόν τον τρόπο.Ελπίζω να συνχωρέσετε τα όποια λάθη έχω στην συμπεριφορά μου Το θέμα μου είναι οτι η συζηγος μου μάλλον έχει κατάθλιψη της λοχείας και δενξέρω πως να το αντιμετώπισω .
το προβλημα ξεκίνησε πριν 3 χρονια μετα την γεννηση του παιδιού.
αρχικά υπήρχαν απο την μεριά της πολλά νέυρα, ότι και αν έκανα το θεωρουσε στραβό.Δεν δεχόταν υτην βοηθεία μου στις δουλείες του σπιτιού και οποία δουλειά και αν έκανα την θεωρύσε λίγη (πιάτα - σφουγγαρισμα - ψώνια κ.α). Τα νεύρα της ήταν καθημερινά γκρίνια και φωνές. Ερωτική αποχή και κατά την διαρκεία της κύησης και μετα για 9 μήνες. Μετά τους ( μήνες πήγαμε με προτροπή μου σε ψυχολόγο και με διάρκεια 1 χρόνου, αλλα τίποτα.Φετος επισκέφτηκα μόνος μου 2 ψυχιάτρους και αυτοί με ενημέρωσαν για την περιπτωση της ( στον εναν ήρθε και η γυναίκα μου αλλά δεν θέλησε να τον επισκεφτεί ξανά) . Η οικογένεια της δεν δέχεται ότι ισως η γυναίκα μου έχει κάποιο πρόβλημα , δεν αποδέχεται τους ψυχιατρους και η κατασταση παρεμένει όπως έχει (νέυρα γκρίνια φωνές ).
Αλλα συμπτώματα είναι: αδύνατη (48 KG 35 χ) δεν έχει ερωτικη διάθεση έχει συνεχείς κούραση πονάει εύκολα οπου και αν την αγγιξεις . Μετά απο τρία χρόνια δεν ξέρω τι να κάνω και δεν έχω με ποιόν να μιλήσω για αυτό το προβλημά μου.