Quote:
Originally posted by Lacrimosa
Ο σύντροφός μου, 30 ετών, και εγώ, 22 ετών, έχουμε σχέση εδώ και 2 χρόνια. Μετά τους πρώτους 2-3 μήνες, κατά τους οποίους ήμασταν πολύ ενεργοί σεξουαλικά και αφότου συγκατοικήσαμε (τον 6ο μήνα) έχω διαπιστώσει πως δεν επιθυμούμε ο ένας τον άλλον όπως πρώτα. Κάνουμε σεξ 1 φορά τη βδομάδα ή το 10ήμερο, κι επίσης όσο περνάει ο καιρός αυξάνονται οι φορές κατά τις οποίες δεν έρχομαι σε οργασμό (δεν προλαβαίνω, αφού εκείνος τελειώνει στα 10 ή 15 λεπτά), ενώ ποτέ δεν υπήρχε τέτοιο θέμα.
Έχω καταλάβει ότι αρκετές φορές το μήνα αυνανίζεται, την ώρα που κοιμάμαι το βράδυ, σε άλλο δωμάτιο, με χρήση πορνογραφικού υλικού. Την πρώτη φορά που το αντιλήφθηκα, του είπα ότι δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει αυτό από τη στιγμή που έχει σχέση (μαζί μου) και αν έχει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά τη σεξουαλική μας ζωή ή εμένα προσωπικά. Μου απάντησε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, απλώς επειδή οι άντρες έχουν μεγαλύτερες και συχνότερες σεξουαλικές ορμές από τις γυναίκες, δε θεωρεί απαραίτητο να με ξυπνάει αν τυχόν έχει όρεξη (σημειωτέον: ενώ δεν έχω προβλημα με αυτό, μια φορά που πήγε να με ξυπνήσει, του ζήτησα να με αφήσει γιατί ήμουν όντως πολύ εξανλτημένη)
Παίρνοντας πολλές φορές εγώ την πρωτοβουλία για σεξ, αντιμετώπιζα την άρνησή του. Ενώ έβλεπα ότι το ίδιο βράδυ, αυνανιζόταν. Του μίλησα πάλι, του είπα ότι αυτό δηλώνει κάποιο πρόβλημα στη σχέση μας, αλλά με θεωρεί υπερβολική κλπ. Ενώ είμαι πολύ ανοιχτή στο σεξουαλικό τομέα, του εξήγησα ότι η ιδέα πως αυνανίζεται με εικόνες άλλων γυναικών μου δημιουργεί πρόβλημα και ότι με κάνει να νιώθω άσχημα με το σώμα μου (είμαι αντικειμενικά όμορφη και καλοσχηματισμένη, απλώς έχω μερικά περιττά κιλά τα οποία προσπαθώ να χάσω, αλλά έτσι με είχε γνωρίσει εξαρχής, δεν τα έβαλα μετά). Αν του πω ότι μπορεί και γι\'αυτό να μην μπορώ να τελειώσω, θα με χαρακτηρίσει τρελή, αλλά πραγματικά το πιστεύω! Μου δημιουργεί την αίσθηση ότι δεν τον ικανοποιώ πλήρως, και όταν με προσεγγίζει εκείνος για σεξ, δε με κάνει να νιώθω ποθητή, δε με φιλάει καν στο στόμα, ούτε πριν ούτε κατά τη διάρκεια. Για προκαταρκτικά (που στην αρχή τα κάναμε πάντα με όρεξη)...δεν τίθεται λόγος. Δε με χαιδεύει ποτέ και πουθενά, δε νιώθω ότι κάνουμε σεξ αλλά κάτι σαν... fast food sex (που είναι καλό, αλλά όχι για όλες τις φορές!). Του τα έχω εξηγήσει, αλλά δυσανασχετεί όποτε φέρνω το θέμα (ενώ κατά τα άλλα είναι συζητήσιμος άνθρωπος). Όταν βλέπουμε ταινίες, σχολιάζει πάντα με επιφωνήματα τις γυμνές σκηνές γυναικών, το οποίο με μέτρο είναι κάτι αποδεκτό, όμως εκείνος σαν να το κάνει επίτηδες, για να με πληγώσει.
Δεν αισθανόμουν ποτέ κόμπλεξ για την εμφάνισή μου, όμως το τελευταίο διάστημα είναι το μόνο που με απασχολεί. Με έχει αποσυντονίσει από τα πάντα. Και ακριβώς, επειδή μου δημιουργεί άγχος, δεν μπορώ να είμαι συνεπής σε δίαιτα και σε άθληση, ενώ θέλω. Κλαίω πολλές φορές, όταν είμαι μόνη μου...
Τι μπορώ να κάνω;
Ευχαριστώ
Καλή μου,θεωρώ ότι την απάντηση στο ερώτημά σου την γνωρίζεις...Και πολύ καλά μάλιστα!