Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ Κ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ?ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.
Printable View
Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ Κ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ?ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.
Υπάρχει το e-psychology. Πάντως μην ανησυχείς για τη φίλη σου. Η κατάθλιψη είναι πλέον κάτι τόσο συνηθισμένο, που νομίζω πως αν κοιταχτούμε όλοι θα έχουμε τη δόση μας. Με σωστή παρακολούθηση, βοήθεια και με φίλους σαν εσένα θα το ξεπεράσει.
Καλή μου τα φόρουμ είναι καλά, όμως πρέπει να κάνει θεραπεία. Συμφωνώ μα την Ava, δεν είναι κάτι σοβαρό, να της πεις ότι όλα θα πάνε καλά!
αυτο εχω αρχισει να το πιστευω κι εγω. αν κοιταχτουν οι παντες, μια καποια μορφη εστω και ελαφρια και οχι μονιμη, καταθλιψης παιζει να την εχουν.Quote:
Originally posted by Ava
Υπάρχει το e-psychology. Πάντως μην ανησυχείς για τη φίλη σου. Η κατάθλιψη είναι πλέον κάτι τόσο συνηθισμένο, που νομίζω πως αν κοιταχτούμε όλοι θα έχουμε τη δόση μας. Με σωστή παρακολούθηση, βοήθεια και με φίλους σαν εσένα θα το ξεπεράσει.
υπαρχει ομως και η πιο βαρια μορφη καταθλιψης, που ειναι σοβαρη και μπορει να ξεκινησει απο το να σε κανει φυτο με ενεργεια μηδεν μεχρι σκεψεις, τασεις η/και αποπειρες αυτοκτονιας.
προσοχη λοιπον
τυχερη η φιλη σου που σε εχει!
αν δε βρει οργανωμενο φορουμ στα ελληνικα, υπαρχει πολυ μεγαλο στα αγγλικα, αν και δεν ξερω αν βολευει και ιδιαιτερα.
παντως πριν το φορουμ, να επισκεπτοταν κανενα ψυχολογο καλα θα ηταν.
cliick μιλησα ηδη με τη φιλη μου κ μου ειπε οτι στο ελληνικο φορουμ το επιπεδο ηταν χαλια βριζονταν σε μια φαση κατι μελη μεταξυ τους σελιδες επι σελιδων.ευτυχως το δικο μας ειναι πολυ υποστηρικτικο κατα τη γνωμη μου.αν μπορεισ στειλε μου το ξενο για να την παραπεμψω εκει.παει κ σε ψυχιατρο κ μαλιστα ταλαιπωρηθηκε πολυ να βρει εναν που να την στηριζει κ οχι απροσωπο τελικα βρηκε/εγω δεν μπορω να κανω πολλα γιατι μενουμε μακρυα πλεον.αν ημουνα κοντα της οταν την πιανει η αδρανεια κ μενει σπιτι θα πηγαινα να την τραβηξω εξω.τελως παντων με τον τωρινο ψυχ.την ακουω πολυ καλυτερα.στειλε το σαιτ για μια ωθηση ακομα μια που εγω δεν ειμαι κοντα της.κρινοντας απο μενα κ το δικο μας θα βοηθηθει/φιλακια ευχαριστω