Η δικη μου ιστορια για το πως εχασα τα κιλα
Γεια σας κ παλι! Οπως εχω πει κ σε αλλο ποστ ειμαι καινουργια στην παρεα σας αν κ σας διαβαζω εδω κ καποιο χρονικο διαστημα. Αποφασισα λοιπον να σας γραψω για να μοιραστω μαζι σας την ιστορια μου για το πως εχασα τα περιττα μου κιλα! Εχω χασει συνολικα γυρω στα 22 κιλα σε διαστημα 6 χρονων. Μπορει να σας ακουγεται μεγαλο αλλα σκεφτομαι οτι αν δεν ειχα ξεκινησει τοτε, πιθανον να ημουν ακομη στα ιδια σημερα. Βεβαια να ξεκαθαρισω οτι ημουν υπερβαρη αλλα οχι παχυσαρκη. Δεν επαιζε δηλαδη θεμα υγειας ωστε να πρεπει να τα χασω συντομα. Το εκανα καθαρα για αισθητικους κ ψυχολογικους λογους. Τι εκανα λοιπον? αρχικα εξετασα ποια ηταν τα λαθη στη διατροφη μου. Βρηκα αρκετα αλλα εστιασα σε 2 βασικα αγκαθια
1) ετρωγα σοκολατα καθε μερα απο συνηθεια κ οχι επειδη την ηθελα πραγματικα. Αποφασισα λοιπον να την κοψω και να τρωω μονο οταν το θελω πραγματικα
2) τσιμπολογουσα πολυ στο χρονικο διαστημα μετα το μεσημεριανο φαγητο κ μεχρι το απογευμα οπου ημουν μονη μου στο σπιτι κ βαριομουν. Ημουν ικανη δηλαδη να φαω στις 2 για μεσημερι κ στις 3 να φαω δημητρικα κτλ. Ο,τι να ναι δηλαδη! Αποφασισα λοιπον να το σταματησω κ αυτο. Στα υπολοιπα γευματα μου δεν αλλαξα συνηθειες. Ουτε προσθεσα ουτε αφαιρεσα τιποτα.
Ετσι απλα ομως εφυγε μια 1000 θερμιδες απο τη διατροφη μου κ απο τις 3000+ που υπολογιζω οτι επαιρνα επεσα στις 2000+ Εφυγαν λοιπον ετσι και τα 10 περιπου πρωτα κιλα. Επεται κ η συνεχεια...! :spin: