Χιλιες φορες οταν ειχα παραπανω κιλα!
Υπηρξα 73 κιλα με υψος 1,68. Για εναν περιεργο λογο τοτε ειχα πραγματικα αυτοπεποιθηση, δεν υστεριαζα με το παραμικρο οταν ετρωγα κατι παραπανω και ημουν ευτυχισμενη. Στην πορεια καταλαβα ομως οτι αξιζει να μπω στην διαδικασια να βελτιωσω λιγακι την εμφανιση μου για να νιωσω και η ιδια καλυτερα, κυριως με σκοτωνε το γεγονος οτι δεν μπορουσα να βρω ευκολα νουμερο και το περιεργο ειναι οτι δεν ημουν καν χοντρη απλα γεματη. Ξεκινησα λοιπον με στοχο τα 65 κιλα, δεν πιστευα οτι θα μπορουσα να χασω παραπανω, αλλωστε παντα τοσα κιλα με θυμομουν. Το αποτελεσμα ηταν καλυτερο απο πριν και σιγα σιγα γλυκαινομουν. Την περιοδο εκεινη παιζοταν το next top model και εβλεπα οτι κοριτσια πιο αδυνατα και πιο ψηλα απο εμενα τα ελεγαν χοντρες. Επηρεαστηκα παρα πολυ και ξαφνικα αρχισα να νιωθω και εγω η ιδια χοντρη. Ελεγα αυτη ειναι 1,73 και 58 κιλα και την λενε χοντρη, φαντασου σε μενα τι θα ελεγαν...Και καπου εκει κοβω τελειως το φαγητο. Απο εκει που εφτασα τα 65 με μια νορμαλ διαιτα, βαζω στοχο για αρχη τα 55 με εξαντλητικη διαιτα και τα φτανω. Παραλληλα απεκτησα και μια εμμονη για τις αναλογιες. Εβλεπα ποιες εχουν τα μοντελα και πασχιζα να τις φτασω. Στα 55 φυσικα δεν λεγεσαι σε καμια περιπτωση ανορεξικη, ισα ισα που ειχα και τις πιο πολλες κατακτησεις αλλα δεν ημουν αρκετα εξυπνη ωστε να πω τωρα σταματαω εδω και ετσι με ανυπαρκτο φαγητο φτανω τα 50 και μετα τα 48. Το αποτελεσμα? Ολοι τρομαζαν, με ειχαν συνηθισει με γυναικειο σωμα με τις καμπυλες του και τοτε εβλεπαν πανω μου μονο κοκαλα, ανυπαρκτο στηθος και ενα σωμα χωρις ιχνος θυληκοτητας. Εγω απο την αλλη πιστευα οτι ειμαι θεα και αφου εβλεπα τα αγορια να με κοιτανε νομιζα οτι με ζηλευουν! Ειχα ξεφυγει τελειως! Ειχα γινει νευρικη, απομακρη, ειρωνικη, εγωκεντρικη...Μιλουσα μονο για εμφανιση και δεν με ενοιαζε τιποτε αλλο! Μαλιστα ηθελα να χασω και αλλα κιλα γιατι σε αυτη την ασθενεια ποτε δεν λες stop παντα θες να χανεις κι αλλο...Μετα απο καιρο τα βρηκα με το πρωην αγορι μου. Εκεινος μου ειπε ολη την αληθεια για το πως δειχνω π0λεον, οτι δεν ειμαι καθολου sexy πλεον και με βοηθησε ψυχολογικα ωστε να παρω καποια κιλα. Πραγματικα ειχα αναγκη το φαγητο και ετσι αρχισα να τρωω με μανια. Και το πηγαινα ετσι. Μια μερα απιστευτο φαγητο την αλλη αφαγια. Τωρα ειμαι 57 κιλα και μπορει να εχω ξεφυγει απο τον κινδυνο του χαμηλου βαρους αλλα η ισσοροπια δεν υπαρχει στην ζωη μου. Θα ειμαι η του υψους η του βαθους. Δεν συντηρουμαι με ισσοροπημενη διατροφη αλλα με υπερβολες. Επισης εχω πεσει σε καταθλιψη που ειμαι τοσα κιλα. Ξερω, ειναι τα ιδανικα για το υψος μου αλλα θελω να παω 52-53 τουλαχιστον αλλα πλεον φοβαμαι οτι αν επιχειρησω να παω τοσα θα ξαναπεσω παλι στην ιδια παγιδα δηλαδη θα θελω να χασω κι αλλα. Δεν αντεχω αλλο! Νιωθω οτι δεν υπαρχει πουθενα το μετρο και νιωθω χαλια με το τωρινο μου βαρος. Οι αλλοι μπορει να βλεπουν το ιδανικο, εγω μπορει να γνωριζω οτι ειναι το ιδανικο αλλα δεν βλεπω στον καθρεφτη οτι ειναι το ιδανικο...Οποτε χιλιες φορες παλια που εκτιμουσα εστω και το ενα κιλο που εχανα!