Weight watchers- Συναντησεις
Καλημερα σε ολους!
Καταρχας να σας πω οτι σας παρακολουθω απο καιρο και με βοηθατε πολυ στην προσπαθεια για διαχειριση του βαρους που τον τελευταιο καιρο εχει παρει τηην ανηφορα..:smug:
Παντα βεβαια ημουν λιγο παραπανω απο το κανονικο αλλα τωρα εχω να παλεψω με 15-20 κιλα που μου εχουν κατσει τα τελευταια 3 χρονια!!:shocked2::sniffle: και δεν λενε να ξεκουμπιστουν..
Εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα-εκτος απο χαπια αδυνατισματος γιατι τα φοβαμαι.. Εχω παει κατα καιρους σε διαιτολογους..δεν με εχει εμπνευσει κανεις..
Εχω δοκιμασει πρωτεινικες διαιτες...καποια στιγμη τις σπαω...
Η μονη μεθοδος που εχω κρατησει για πανω απο 2 εβδομαδες με επιτυχια ειναι τα weight watchers παιρνοντας πληροφοριες απο δω και απο εκει..και φυσικα και απο αυτο το φορουμ..καθως επισης και απο μια φιλη μου στην Αγγλια που το ακολουθει πιστα και εχει χασει 12 κιλα.
Ομως το προβλημα μου ειναι οτι αν δεν εχω και καποιον να με ελεγχει παντα μα παντα την χαλαω την διατροφη και αρχιζω απο την αρχη..:smirk:
Γι'αυτο ηθελα να σας ρωτησω..ειδικα αυτους που την κανουν αν υπαρχουν συναντησεις για τα μελη των weight watchers καθε εβδομαδα, οπως ξερω οτι υπαρχουν σε αλλες χωρες..
εψαξα στο ιντερνετ αλλα βρηκα ενα τηλ. το οποιο δεν ισχυει πια...
Νομιζω οτι αν γινονταν συναντησεις οπως πχ στην Αγγλια εχεις κινητρο και προχωρας.. Η διαιτα ειναι που ευχαριστη, καθολου ψυχαναγκαστικη καθως μπορεις εσυ να επιλεξεις τι θα φας...ομως το κλειδι νομιζω βρισκεται στις συναντησεις και στη διαρκη παρακολουθηση...νομιζω οτι ειναι και ενα ειδος ψυχοθεραπειας - οχι με την κυριολεκτικη εννοια βεβαια - οταν μαζευεται η ομαδα και συζηταει..
Δεν ειναι το ιδιο με εναν απλο διαιτολογο που σου αλλαζει απλα το χαρτι της διαιτας..Γιατι εδω που τα λεμε χαρτια διαιτας εχουμε ολοι, το κινητρο μας λειπει..:wink2:
Θα σας ημουν ευγνωμων αν μου δινατε παραπανω πληροφοριες κυριως βεβαια για Αττικη που ενδιαφερομαι..