απεξάρτηση απτο τσιγαρο...
Γεια σας,με λενε νικο και ειμαι 15 χρονων...πανε μερικοι μηνες (μισος χρονος?..δεν ξερω..)που αρχισα το καπνισμα....(το ξερω οτι ειμαι ηλιθιος)νταξι ειναι κιαυτη η φαση που εχουμε την περιεργια της δοκιμης...τελος παντον..μια η περιεργια,μια η στενοχορια,μια το αλλο λεω δε παει στο καλο αντε να δω...τη πρωτη φορα δεν μαρεσε...ΚΑΘΟΛΟΥ..μετα απο 1 - 2 βδομαδες ειχα παει με κατι φιλους μου για καφε και ετυχε να ξαναδοκιμασω...νταξι...αρχισ ε να μαρεσει...περναγε ο καιρος...το 1 γινοταν 2 το 2 - 3 κτλπ...οσπου εφτασα σε σημειο να κανω και 10 σε μια μερα....εως και 2 πακετα τη βδομαδα...οι γονεις μου το ξερουν νταξι δεν μου ειπανε τπτ απλα να μη το παρακανω....(το παρακανα ε??)αλλα μπορω να πω οτι εξαρτηθηκα απτη νικοτινη..εαν δεν κανω 1 - 2 μερες με πιανει ενας μικρος εκνευρισμος...(οχι παντα..)μια φορα ειχα να κανω 1 βδομαδα και δεν ενιωσα τπτ..δεν ειμαι απαυτα τα παιδακια που βλεπει κανεις \" καπνιζω και ειμαι μαγκας \"εγω το κανω επειδη μαρεσε...με χαλαρωνε πολλες φορες και να ξεχνιεμαι απο καποιες καταστασεις...(κοπελα..)και γιαυτο ποτε δε καπνιζα σε μερη με κοσμο(οπως κανουν καποιοι φιλου μου για να το δειξουν δηλαδη..παντα ημουνα με το κολητο μου η με αλλον σε καποια πλατεια και καναμε εκει....αλλα δεν ξερω τι να κανω!!!να το κοψω οσο πιο γρηγορα γινεται πριν να ειναι αργα?θα εχω τη δηνατοτητα αργοτερα???αλλα νιωθω πως ΕΧΩ τη δυναμη να το κανω και να υποκίψω στο πειρασμο....τι να κανω?.....