Μα γιατι να συμβαινει αυτο?
Γεια σας... ειμαι καινουρια εδω....εψαχνα τυχαια για βοηθεια στο internet και βρηκα το site...
αυτο το καλοκαιρι ηταν το πιο εφιαλτικο της ζωης μου...
ειμαι 17 και 1,64 στο υψος,πριν 3-4 μηνες ημοθν 54 στα 55 κιλα και δν μου αρεσα καθολου. ξεκινησα μονη μου διαιτα και πολυ γυμναστικη μεχρι τον αυγουστο εφτασα τα 40 κιλα..να μν τρωω καθολου..με αποτελεσμα τν ανορεξια. ξαφνικα μια μερα αρχισα να τρωω χωρις να σταματαω ..να τρωω επι 5 ωρες... αυτο συνεχιστηκε επι μιαεβδομαδα συνεχομενα..ακυρα φαγητα ...διαφορες γευσεις που να μν συνδιαζονται...ετρωγα καθε μερα μια φορα αλλα αυτηη φορα ηταν παρα πολυ..σε σημειο που να μου ποναει η κοιλια τοσο ωστε να μν μπορω να περπατησω.χρειστηκε να παω στο νοσοκολειο διοτι ειχα φτασει σε σημειο δυσκοιλιοτητας..μετα αποφασισα να παω σε διατροφολογο .πηγαινω εδω και εναν μηνα αλλα κανω σιγοθρα 3 η 4 φορες υπερφαγικο επεισοδιο.. ξεκινησα να πηγαινω και σε ψυχοογο .βοηθαει οσο να ναι αλλα τι να σοθ κανει..τα επεισοδι α δν λενε να σταματησουν.. αναρωτιεμαι αν το εχει παθει κανενας απο εσας.και θα ηθελα να μου πειτε αν τηα απαλλαγω ποτε απο αυτον το εφιαλτη. δν εχω εππιχειρησει μεχρι τωρα να κανω εμετο αν και το εχω σκεφτιε πολλες φορες.. τωρα ειμαι περιπου 45 κιλα. παρακαλω απαντηστε !!!:(