Καλημέρα σας. Λίγο πιο κάτω έχω γράψει την δική μου ιστορία και φαντάζομαι κάποιοι θα την έχετε διαβάσει. Αυτή τη στιγμή λοιπόν είμαι στο στάδιο της θεραπείας και σταδιακά αυξάνω το βάρος μου.
Όσοι διαβάσατε την ιστορία μου θα διαβάσατε και το θέμα που είχα με τις κατακρατήσεις υγρών με συνέπεια αρχικά να πρέπει να περιορίσω και το νερό που πίνω.
Ξέρω ότι κάποιοι θα γελάσετε με αυτό που θέλω να ρωτήσω, θα με περάσετε για γελοία και για τρελή και μεταξύ μας δίκιο θα έχετε αλλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τον φόβο και την αγωνία μου με την ελπίδα ότι θα βρεθεί και κάποιος να μου εξηγήσει το τι και πως.
Ο οργανισμός μου σιγά σιγά μπαίνει σε τάξη βάζω κιλά, τρώω καλά αλλά ρε παιδιά συγνώμη αλλά παχαίνω με το νερό.
Τι θέλω να πω. Η διαιτολόγος μου είπε να πίνω πια αρκετό νερό μην έχω πρόβλημα αφυδάτωσης όπως παλιά. Εγώ αρχικά την ψιλοέγραφα αλλά τις τελευταίες μέρες άρχισα να πίνω πάλι ελεύθερα.
Αποτέλεσμα αυτού. Κάθε φορά που πίνω 2 ποτηράκια νερό να εμφανίζομαι απο 800 γραμμάρια ως ένα κιλό παραπάνω. Τώρα ναι μπορείτε να γελάσετε ελεύθερα. Πείτε με υπερβολική πείτε με ότι θέλετε αλλά έτσι είναι. Δηλαδή συγνώμη θα φοβάμαι μην παχύνω από το νερό η την κατανάλωση οποιουδήποτε υγρού; Τρώω κανονικά τις μπριζόλες μου ή ότι τελοσπάντων έχει το διαιτολόγιο μου μένω σταθερή ή παρουσιάζω μια σταδιακή αλλά νορμάλ αύξηση και παχαίνω με το νερό; Με πιάνει τρέλα. Και δεν είναι ότι φεύγουν τα υγρά με τα ούρα και την άλλη μέρα ξεφουσκώνω και γυρνάω στα κιλα μου. Το να πάρω κιλά το έχω αποδεχτεί αλλά συγνώμη αν είναι να τα παίρνω έτσι να φάω ρε παιδιά ένα γαλακτομπούρεκο να το ευχαριστηθώ κιόλας.
Συγνώμη ρε παιδιά που κάθομαι και σας γράφω μπούρδες αλλά τι να κάνω το μυαλό μου ώρες ώρες με προδίδει ακόμα. Για να μαι ειλικρινής θύμωσα τόσο πολύ με αυτό που είδα στη ζυγαριά που είπα τέρμα θα πίνω νερό, καφέ ή γάλα και ας γίνει ότι γίνει ενώ για πρώτη φορά σκέφτηκα να εξαφανίσω τη ζυγαριά απλά θα ήθελα μια λογική εξήγηση αν υπάρχει βεβαίως γιατί μπορεί να μου συμβαίνει αυτό.
Είχε ποτέ κανείς ιστορικό τέτοιων κατακρατήσεων;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και με το μαλακό το βρίσιμο ε;