Λοιπον ας κανουμε ενα τοπικ με πλακα.Οποιος-α θελει μπορει να διηγηθει κατι αστειο που συνεβει.Ειναι ενα τοπικ μονο με χιουμορ.
Printable View
Λοιπον ας κανουμε ενα τοπικ με πλακα.Οποιος-α θελει μπορει να διηγηθει κατι αστειο που συνεβει.Ειναι ενα τοπικ μονο με χιουμορ.
στο carrefour στο μαρούσι, με σταματάει τις προάλλες μία επιμονη τυπισσα λέγοντάς μου:
"κοπελιά, έχουμε μία πολύ μεγάλη προσφορά, πρώτη φορά γίνεται τέτοια προσφορά από το κέντρο μας (τυπου βοδυλαιν, καταλαβατε) για να χάσεις τα περιττα κιλα σου"
και για πρωτη φορα βρισκω το θαρρος να κανω πλακα (παντα εκανε ο αντρας μου και εγω ντρεπομουνα και τον τραβουσα να φυγουμε) και της απαντάω:
"ορίστε? καταρχας προς τι ο ενικος? με γνωρίζετε από κάπου? και κατα 2ον, σας φαινεται να χρειαζεται να χασω κιλα? εγω εκανα τόσο αγωνα να παρω αυτα τα κιλα, και με νυχια και με δοντια προσπαθω να τα διατηρησω μην ξαναπεσω εκει που ημουνα, κι ερχεστε τωρα εσεις και μου προτεινετε ετσι απλα να τα χασω? σας παρακαλω πολύ! "
και την αφηνω αποσβολωμενη να με κοιταζει ενω απομακρυνομαι
πεθανα στα γελια απο μεσα μου, μετα μπηκα στο καταστημα και γελουσα μονη μου.......
πρεπει να πω οτι η ιδεα δεν ειναι δικη μου, καπου την ειχα διαβασει και σκεφτομουν οτι με την 1η ευκαιρια θα την εφαρμοζα
αυτο το ειχα πει καποτε σε μια καλοπροερετη θεια μου .... που μου ειχε πει.. οι γονεις ειναι αδυνατοι εσυ πως εγινες ετσι? αλλα μην ανυσηχεις θα τα χασεις..
και της απαντω.. με βλεπεις να ανησυχω? πιο κολητο μπλουζακι δεν γινεται να βαλω.... τοσο κοπο εκανα και τοσα χρηματα εχω χαλασει για να τα αποκτησω.... ποιος σου ειπε πως θελω να πεταξω ολα αυτα τα χρηματα στα σκουπιδια ... χαχαχαχαχ
χαχαχαχαχα !!! Αυτό το λέω και εγώ!!! Αμμα μου πουν κάτι λέω καλά ξέρετε πόσα χρήματα ξόδεψε και ο μπαμπάς μου, και η μαμά μου αλλά και εγώ για να αποκτήσω αυτό το κορμί? τώρα γιατί να το χαλάσω? :)
α εγω τελευταια εχω μεγαλη διαθεση για πλακες με πλασιε κλπ... ενταξει τη δουλεια τους κανουν οι ανθρωποι, δε λεω, αλλα ας ριξουμε και κανα γελιο :)
και απο τραπεζες οταν με παιρνουν για πιστωτικες, ενω παλια ελεγα "ευχαριστω εχω ηδη 2 πιστωτικες με δωρεαν συνδρομη δε μου χρειαζεται αλλη", την τελευταια φορα ειπα: "α, ναι βεβαιως με ενδιαφερει! γιατι ξερετε καμια αλλη τραπεζα δε μου βγαζει πιστωτικη μιας και εχω ηδη 5 και ειναι χρεωμενες με 4χιλιαρικα εκαστη. Και με δωρεαν συνδρομη, μια χαρα. Και δε μου λετε ποτε θα ερθει ο υπαλληλος σας να τη φερει, δε φανταζομαι να θελει και δικαιολογητικα μιας και ειναι ηδη εγκεκριμενη απο τα κεντρικα, ε?" και εκει βλεπεις ταραζονται, "ναι θα το τσεκαρουμε και θα σας ξανακαλεσουμε"
και σε εταιρειες τηλεφωνιας, "ναι, να ερθω σε σας αλλα θελω δωρεαν το i phone", απο την ανταγωνιστρια μου το δινουν
η για ασφαλεια σπιτιου απο τραπεζα, το σαββατο που μας περασε:
-δε με ενδιαφερει, ευχαριστω πολυ
-δε σας ενδιαφερει?
-οχι, ευχαριστω πολυ
-δε σας ενδιαφερει το σπιτι σας δηλ, αυτο μου λετε? (ηταν κι εριστικη αυτη η λεγαμενη...)
-ναι δε με ενδιαφερει. Το χετε δει το σπιτι μου? Δεν το εχετε δει. Να σας το περιγραψω λοιπον. Λοιπον το σπιτι μου ειναι 40 ετων, και να φανταστειτε ...
-ενταξει κυρια (κερια και λιβανια...) καταλαβα. δε σας ενδιαφερει, γεια σας
Μπορεί να μην είναι ότι πιο σωστό, αλλά αυτές οι πλάκες με τους πωλητές υπηρεσιών με ενθουσίασαν!
Να προσθέσω και μία ακόμη ιδέα για μελλοντική χρήση: Σε ασφάλεια ζωής. Όχι, εγώ είμαι ασφαλισμένη, αλλά θα ήθελα πολύ να ασφαλίσετε τον υπερήλικα παππού μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τον αναλαμβάνει καμία ασφαλιστική, είστε πολύ ευγενική που προσφέρεστε. Είναι λίγο μεγάλος, βέβαια, 98 ετών, έχει αλτσχάιμερ, είναι κατάκοιτος, πάσχει από ανίατη ασθένεια, καλπάζουσας μορφής, αλλά κατά τα άλλα είναι μια χαρά!
καλα σιγουρα δεν ειναι και ο,τι πιο σωστό , αλλα πιστευω κι οι ιδιοι θα πρεπει να καταλαβαινουν οτι προκειται για πλακα, και ριχνουμε και κανα γελιο που τοσο μας χρειαζεται!
ωραιο για την ασφαλιση του παππου, "κατα τα αλλα ειναι μια χαρα!" :tumble:
Xα χα τελεια ολα! Το δικο μου ειναι μια ιστορια: Πριν λιγα χρονια καθομουνα με μια φιλη μου σε ενα καφε, βραδακι.Ερχεται μια παρεα απο 3 αντρες οπου ο ενας ειναι γνωστος της.Καθονται μαζι μας,ο γνωστος της φευγει σε λιγο κ μενουμε 2 κ 2.Αν κ αγνωστοι αρχικα εχουμε καλη χημεια κ μετα το καφε συνεχιζουμε σε ενα εστιατοριο.Και οι 2 αντρες ο Νικος κ ο Γιωργος ηταν αγνωστοι μεταξυ τους κ εχουν γνωριστει εκεινη τη μερα μεσω του γνωστου της φιλης μου.Ειμαστε στο εστιατοριο στην ταρατσα εχει απιστευτο φεγγαρι εχουμε μεινει τελευταιοι περναμε καλα κ ανταλλασουμε ολοι τηλεφωνα μεταξυ μας.Στην επιστροφη παει την φιλη μου ο Γιωργος στο σπιτι κ εγω γυρναω με το Νικο.Μιλαμε στο αμαξι οπου εχει βαλει υπεροχη μουσικη-ουαου- κ πανω στην κουβεντα μου λεει οτι αγαπαει πολυ τα ζωα κ καθε μερα, οσο απασχολημενος κ να ειναι ταιζει τα αδεσποτα της γειτονιας του.Ωρε μανα μου!Περναει αυτο το βραδυ κ το αλλο πρωι μου ερχεται μυνημα στο κινητο:''Περασα υπεροχα χτες.Νικος.'' Ουαου!Απανταω'' Και εγω.''Το ιδιο βραδυ ξανα μυνημα πολυ ευγενικο πολυ ρομαντικο κ με διαθεση φλερτ.Απανταω.Τα μυνηματα συνεχιζονται σε αυτο το ρυθμο εως και δεκα τη μερα,και εχουν πλεον διακριτικη ερωτικη χρεια.Εκτιμω το οτι δεν κανει σα λυσαρης να με δει αλλα καλιεργει ατμοσφαιρα.Περνανε μερικες μερες με καταιγισμο μυνηματων κ ενα βραδυ μουρχεται το εξης:''Ειμαι στο μπαρ-ταδε-και ακουω αυτη την υπεροχη μουσικη που μου θυμιζει εσενα.Ποσο θαθελα νασουν εδω.Νικος. ''Για ποτε σηκωνομαι απτον καναπε,βαφομαι,φταχνω μαλια.μπλουζα με ντεκολτε ψηλοτακουνα κοκκινα κ περνω τηλ.την αλλη φιλη μου:''Σηκω τωρα ειναι ο Νικος στο μπαρακι ταδε κ μου εγραψε ποσο θαθελε να ημουν εκει!''-''Μα κοιμαμαι...''-Ξυπνα τωρα βγαλε τις τσιμπλες ντυσου κ κοιμασαι μετα.Δεν παω μονη μου σαν τη λυσσαρα!Ερχομαι να σε παρω με ταξι! '' Φτανουμε στο μπαρ. Μπαινω μεσα ακροβατωντας στα ψηλοτακουνα. Τον βλεπω απο μακρια. Με κυτα ονειροπολα. Τον κυτω με χαμογελο που υπονοει. Ερχεται προς το μερος μου.Με πλησιαζει.
-''Α,τι κανεις; '' Μου ακουμπαει τον ωμο -πατ-πατ κ ανεβαινει τα σκαλια που ειναι διπλα μου μεσα στο μπαρ.Η φιλη μου:''Μωρη μαστουρωμενος ειναι;Τι με κουβαλησες;'' -''Σκασε κ μη με σκουντας μπορει να θελει να παει τουαλετα.Μη μου κατεβαζεις το ντεκολτε χριστιανη μου φτανει!''Σε λιγο ο Νικος ξανακατεβαινει.Μου χαμογελαει(-πατ-πατ ο ωμος )κ χανεται στην ακρη του μπαρ. Η φιλη μου εχει παθει ταρακουλο εγω νευρικο γελιο.Αφου περναει καποια ωρα ,φευγουμε εξω απτο μπαρ κ προχωραμε στο δρομο. -''Μωρη ειναι τρελος;Αυτος δε σου ειπε θαθελε νασουν εκει; ''Μπιπ!-''μυνημα στο κινητο απο...Νικος :'
'Κριμα δεν ηρθες...
Εχεις χαθει μες την ομιχλη...
Καληνυχτα...
Γιωργο μου.....''
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????? ????????????????????Quote:
Originally posted by lessing
Xα χα τελεια ολα! Το δικο μου ειναι μια ιστορια.Πριν λιγα χρονια καθομουνα με μια φιλη μου σε ενα καφε βραδακι.Ερχεται μια παρεα απο 3 αντρες οπου ο ενας ειναι γνωστος της.Καθονται μαζι μας,ο γνωστος της φευγει σε λιγο κ μενουμε 2 κ 2.Αν κ αγνωστοι αρχικα εχουμε καλη χημεια κ μετα το καφε συνεχιζουμε σε ενα εστιατοριο.Και οι 2 αντρες ο Νικος κ ο Γιωργος ηταν αγνωστοι μεταξυ τους κ εχουν γνωριστει εκεινη τη μερα μεσω του γνωστου της φιλης μου.Ειμαστε στο εστιατοριο στην ταρατσα εχει απιστευτο φεγγαρι εχουμε μεινει τελευταιοι περναμε καλα κ ανταλλασουμε ολοι τηλεφωνα μεταξυ μας.Στην επιστροφη παει τη φιλη μου ο Γιωργος στο σπιτι κ εγω γυρναω με το Νικο.Μιλαμε στο αμαξι οπου εχει βαλει υπεροχη μουσικη που για μενα λεει πολλα για τον ανθρωπο κ πανω στην κουβεντα μου λεει οτι αγαπαει πολυ τα ζωα κ καθε μερα οσο απασχολημενος κ να ειναι ταιζει τα αδεσποτα της γειτονιας του.Ωρε μανα μου!Περναει αυτο το βραδυ κ το αλλο πρωι μου ερχεται μυνημα στο κινητο:Περασα υπεροχα χτες.Νικος. Ουαου!Απανταω Και εγω.Το ιδιο βραδυ ξανα μυνημα πολυ ευγενικο πολυ ρομαντικο κ με διαθεση φλερτ.Απανταω.Τα μυνηματα συνεχιζονται σε αυτο το ρυθμο ωσπου εχουν πλεον διακριτικη ερωτικη χρεια.Περνανε μερικες μερες κ ενα βραδυ μουρχεται ενα μυνημα:Ειμαι στο μπαρ-ταδε-και ακουω αυτη την υπεροχη μουσικη που μου θυμιζει εσενα.Ποσο θαθελα νασουν εδω.Νικος. Για ποτε σηκωνομαι απτον καναπε,βαφομαι,φταχνω μαλια.μπλουζα με ντεκολτε ψηλοτακουνα κοκκινα κ περνω τηλ.την αλλη φιλη μου:Σηκω τωρα ειναι ο Νικος στο μπαρακι ταδε κ μου εγραψε ποσο θαθελε να ημουν εκει!-Μα κοιμαμαι...-Ξυπνα τωρα ερχομαι να σε παρω με ταξι ντυσου βγαλε τις τσιμπλες κ κοιμασαι μετα.Δεν παω μονη μου σαν τη λυσσαρα!Ερχομαι να σε παρω με ταξι! Φτανουμε στο μπαρ.Μπαινω μεσα ακροβατωντας στα ψηλοτακουνα.Τον βλεπω απο μακρια.Με κυτα.Τον κυτω.Εχω το υφος Ναμαι λοιπον baby τον κοιταω κ του χαμογελαω μυστηρια.Ερχεται προς το μερος μου.Με πλησιαζει.-Α,τι κανεις;Μου ακουμπαει τον ωμο -πατ-πατ κ ανεβαινει τα σκαλια που ειναι διπλα μου μεσα στο μπαρ.Η φιλη μου:Μωρη μαστουρωμενος ειναι;-Σκασε κ μη με σκουντας μπορει να θελει να παει τουαλετα.Μη μου κατεβαζεις το ντεκολτε χριστιανη μου φτανει!Σε λιγο ο Νικος ξανακατεβαινει.Μου χαμογελαει-πατ-πατ ο ωμος κ χανεται στο τελος του μπαρ.Η φιλη μου εχει παθει ταρακουλο εγω νευρικο γελιο αλλα αφου περναει καποια ωρα φευγουμε εξω απτο μπαρ.-Μωρη ειναι τρελος;Αυτος δε σου ειπε θεθελε νασουν εκει;Μπιπ!-μυνημα στο κινητο απο...Νικος ''-Κριμα δεν ηρθες...Εχεις χαθει μες το σουρουπο...Καληνυχτα...Γιωργ ο μου...''
γαμωτο αν και ηταν τελεια η περιγραφη, απιθανη πραγματικα, τι παιχτηκε ρε? εξηγησε μου ειμαι χαζη
ο τυπος ηταν gay καλε!
Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιι???????????????????????????????????? ?????????????????? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Τζάμπα η ακροβασία στα τακούνια δλδ!
:o :o :o :o ειχε μπερδεψει τα τηλεφωνα!! ω ρε πλακα !!!!!!!!!!!
ΔΕ γινονται αυτα!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα αααααα
δηλαδη ο τυπος στα sms ηταν ο Νικος που ηθελε να στειλει σε εκεινο το Γιωργο?!?!?!
ρε πεστο μου να τρελαθω!
ναι καλη μου!χαχαχαχα..εγω παντως στη θεση της κοπελας θα τα προωθούσα στον Γιώργο για τρελλο σκηνικο!