Quote:
Originally posted by smart
για αρχη (και με κινδυνο να θυμωσεις ) σκεψου αυτο :
ο καθενας εχει τα βιωματα του, τα προβληματα του, τα οποια
1)δνε γνωριζεις κ
2)ακομη κ αν γνωριζες, αφου δεν ειναι δικα σου πιθανως να μη σου φαινονταν και τοσο σοβαρα , οσο φαινονται αυτον που τα εχει.
αντι λοιπον αν σε ενοχλουν αυτα που απασχολουν τους υπολοιπους (που βασικα κ εμενα οταν δεν ειμαι καλα με ενοχλουν καποια πραγματα περισσοτερο απ ο,τι θα πρεπε), γιατι δεν κοιτας αν υπαρχει κατι που μπορει να βοηθησει ΕΣΕΝΑ να λυσεις τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ θεματα?
πχ, αν καταγραφεις ο,τι τρως μπορει να ανακλαυψεις οτι τρως βλακειες που θα μπορουσες να ειχες αποφυγει...η συμβουλευοντας καποιον που ειαν ιστις μαυρες του-εστω κ αν ειναι στις μαυρες του για λογους που εσυ θεωρεις γελοιους- μπορει να ανακαλυψεις οτι αυτα που λες στους αλλους, θα πρεπε πρωτα να τα πεις στον εαυτο σου...
και γενικα, μπορει να γνωρισεις καλυτερα τον εαυτο σου και να μαθεις να χειριζεσαι καλυτερα τα συναισθηματα σου και γενικα οσα σε "ριχνουν" :)
Βρήκα, το binge eaters. Νομίζεις πραγματικά ότι θα μάθω να χειρίζομαι τα συναισθήματά μου εδώ μέσα; Και ναι, για άλλη μία φορά δεν έγινα κατανοητή. τα βιώματα φυσικά και δεν τα ξέρω, ξέρω όμως ότι μπορώ να συζητάω με ανθρώπους που έχουν τo ίδιο πρόβλημα μ' εμένα. Την παχυσαρκία. ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ.