απελπιστικη αναγκη για αλλαγη!
Καλησπερα σε ολους! Θα ηθελα προλογικα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στους ανθρωπους που τον προηγουμενο Φλεβαρη απαντησαν στο post μου και με βοηθησαν ουσιαστικα.. Ειχα αλλον λογαριασμο τοτε, και ειχα γραψει για το προβλημα μου με τα κιλα.. Τοτε ημουν 105, και καταφερα να φθασω στα 86, επειτα απο τις απαντησεις που δεχθηκα και την δικη μου προσωπικη προσπαθεια.
Ωστοσο.. οσον αφορα το παρον τα πραγματα δεν πηγαινουν και τοσο καλα. Πριν 2 μηνες εφθασα 86 κιλα(το χαμηλοτερο βαρος που υπηρξα τα τελευταια 10 χρονια) και σημερα το πρωι ζυγιστηκα και εχω φθασει 92. Εβαλα τα κλαματα και πηγα με τα χιλια ζορια στην σχολη! Μεσα σ' αυτους τους 2 μηνες περασα παμπολες ερωτικες απογοητευσεις, και εκτος αυτου τους τελευταιους μηνες εχω εναν απιστευτο διοχετευμενο θυμο μεσα μου προς ολους..(γονεις,φιλους,γενικ� �τερος περιγυρος..) Εχω αρχισει στα αληθεια να ζηλευω τις αδυνατες κοπελες... Τις κοιταζω και τις θαυμαζω, και εγω ολο και περισσοτερο κλεινομαι στο καβουκι μου. Ειμαι 21 και ουδεποτε εχω δει το σωμα μου αδυνατο. Θελω απελπισμενα να το ζησω.. Αλλα συνεχως κατι με τραβαει προς τα πισω.. Τι ειναι αυτο?? Γιατι ενω θελω απελπισμενα να χασω βαρος παντα το χαλαω?? Exω μεσα μου ετοιμη μια κραυγη η οποια θελει να βγει και να πει ''ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ''..να ζησω εξω απο αυτο το σωμα που δεν αγαπω!! Ειμαι μικρη και δεν θελω να σπαταλησω αλλο χρονο απο την ζωη μου για να μιζεριασω για τα κιλα... Ειμαι υπερβαρη απο 8 χρονων.. Δεν εχω φορεσει ποτε μου φουστα, δεν εχω αφεθει σε στιγμες..
Οποιος εχει την διαθεση να μου απαντηση θα ημουν ευγνωμων, σας ευχαριστω εκ των προτερων οσους διαβασατε το μηνυμα μου...
Καλη τυχη σε ολονων τις προσπαθειες για αλλαγη!!