καλησπερα σε ολες και σε ολους!!!!!!!!! Γραφω για πρωτη φορα στο φορουμ αυτο και θα ηθελα να μοιραστω και τη δικη μου ιστορια γιατι πιστευω πως εσεις μπορειτε να με κατανοησετε περισσοτερο απο ολους!!!! Ειμαι 22 χρονων με υψος 1,60 και ζυγιζω 124kg. Ξεκινησα απο περσι την προσπαθεια και απο 134 εφτασα αργα και βασανιστηκα στα124,φυσικα και εκανα πολλες αποτυχημενες προσπαθειες στο παρελθον και τα 4 τελευταια χρονια αρχισα να το ψαχνω περισσοτερο γτ εβλεπα οτι δν μπορω να εχω τη ζωη που θελω. Οπως ισως καταλαβατε ειμαι απο μικρη παχουλη ( η μοναδικη στην οικογενεια και στο σοι ολοκληρο) αφου ειχα την τυχη να με μεγαλωνει γιαγια που με ταιζε συνεχως βλακειες οποτε καταλαβαινετε ποσο δυσκολο μου ειναι να αλλαξω συνηθειες. Τα κιλα παρθηκαν απο κρισεις α βουλιμιας που εντοπιζονται σε στεναχωριες , θυμο, βαρεμαρα και οχι επειδη ετρωγα μεγαλες ποσοτητες. Τα τεσσερα αυτα χρονια εχω αλλαξει 3 διαιτολογους εχω προσπαθησει με gilli diet και εφτασα και στην πορτα χειρουργου αλλα δεν πηρα την αποφαση γιατι καταλαβα οτι το προβλημα ειναι στο μυαλο και οχι στο στομαχι. Ετσι εδω και εναμισι χρονο επισκεπτομαι ψυχολογο και εχω μαθει αρκετα για μενα!!! ΣΗΜΕΡΑ επισκεφθηκα εναν διαφορετικο διαιτολογο που μου αρεσε πολυ και μου εδωσε μεγαλο ερεθισμα και κουραγιο να αλλαξω ζωη. Θα ηθελα απο εδω και περα να μοιραζομαι μαζι σας τις αλλαγες στη ζωη μου!!!!