ειμαι η now
130 kg
υψος 1.70+
βαρυκοκαλη
θελω να φτασω 70
διατροφη, συστηματικη ασκηση κι ο θεος βοηθος μηπως και καταφερω κ δε χαλαρωσω πολυ
καλως σας βρηκα
υγ: υπηρξα ασυστολα βουλιμικη, τωρα το ελεγχω καπως
Printable View
ειμαι η now
130 kg
υψος 1.70+
βαρυκοκαλη
θελω να φτασω 70
διατροφη, συστηματικη ασκηση κι ο θεος βοηθος μηπως και καταφερω κ δε χαλαρωσω πολυ
καλως σας βρηκα
υγ: υπηρξα ασυστολα βουλιμικη, τωρα το ελεγχω καπως
καλως ηρθες...
καλο κουραγιο σε περιμενει Γολγοθας...
καλή δύναμη και καλή διατήρηση του ηθικού σου, απο καρδιάς εύχομαι να τα καταφέρεις
[img=200x200]http://panwithin.files.wordpress.com/2008/01/welcome.gif[/img]
καλωστη now!!!
σαν τηλεγραφημα ηταν το μηνυμα.
ειμαι η ναου ΣΤΟΠ 130 κιλα ΣΤΟΠ 1,70 υψος ΣΤΟΠ βαρυκοκαλη ΣΤΟΠ να φτασω 70 ΣΤΟΠ
:P
Καλη αρχη και καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου!
Γεια σου και καλωσόρισες! Εδώ θα τα παλέψουμε όλα! Αλήθεια, τη βαριατρική δεν τη σκέφτηκες ποτέ?
Καλως ηρθες και καλη συνεχεια!
Ο,τι καλυτερο!
καλως ηρθες..και εγω ξεκινησα 147 με 1,80 υψος εχω φτασει με διατροφη 121 και προσπαθω να ξαναξεκινησω παλι...να το παρω αποφαση...θελω να παω 80..καλη μας επιτυχια...
καλως ηρθες, καλη επιτυχια :)
ΠΟΤΕ ομως. Δε με αφορα. Θα με φορτωνε παραπανω σωματικα σημαδια, θα με φορτωνε με ενα χειρουργειο κ ολα τα ρισκα κ τα εξοδα στα οποια αυτο μεταφραζεται, θα μου φορτωνε ακομη κατι το οποιο θα με διαφοροποιουσε απο τους περισσοτερους ανθρωπους εκει εξω που δεν ξερουν τι σημαινει βουλιμια κ παχυσαρκια, κατι ακομη για το οποιο θα ντρεπομουν η τελοσπαντων θα ενιωθα αβολα να συζητησω, θα μου φορτωνε ενα σωρο θεματακια για τα επομενα χρονια η εφ ορου ζωης που τωρα δεν υφιστανται και το χειροτερο απο ολα ειναι οτι θα μπορουσα να μου κανω πραγματικα κακο. Βλεπεις, το προβλημα το δικο μου ειναι στο μυαλο καθαρα, δεν προσπαθησα ποτε σοβαρα να αδυνατισω και δεν τα καταφερα. Απεναντιας, οποτε επιχειρουσα να κανω κατι, το σωμα μου ανταποκρινοταν με μεγαλη επιτυχια. Απλως η αυτοκαταστροφικη μου συμπεριφορα παντα υπερισχυε και επεστρεφα στα παθη μου, παραδινομουν σε αυτα ολο και χειροτερα. Αν εμπαινα στη διαδικασια χειρουγειου και με επιαναν οι αυτοκαταστροφικες μου τασεις παλι, θα μπορουσα να μου δημιουργησω μεγαλα προβληματα.Quote:
Originally posted by Ava
Αλήθεια, τη βαριατρική δεν τη σκέφτηκες ποτέ?
Ευχαριστω ολους για το καλωσορισμα και τις ευχες.
καλως ορισες και καλως σε βρηκαμε
εσυ οριζεις τι σου ταιριαζει φυσικα
βαριατρικη οχι το εμπεδωσαμε
θεληση ναι το εμπεδωσαμε
εμπειρια ναι
οποτε οκ
φαινεται να γνωριζεις απο που ερχεσαι και που πηγαινεις
καλο σου ξεκινημα λοιπον!!!!
τι ηλικα εχεις αν επιτρεπεται?
εγω 29 και ορκιζομαι....
31
ορκιζεσαι?