Quote:
Originally posted by koritsaki
γλυκισ μου λιχουδιτσα! θα σου πω τη δικια μου εμπειρια και γνωμη πανω σε αυτο ως πρωην αδυνατη και νυν χοντρη...
λοιπον εγω πιστευω οτι οταν ημουν αδυνατη οι ανθρωποι οντως με εβλεπαν αλλιως,κυριως οι αντρες.καα δεν αναφερομαι στο φλερτ. τοτε ηταν πιο ευγενικοι σπεναντι μου σε μια υπηρεσια πχ η στη γραμματεια της σχολης και γενικα η καθημερινοτητα μου ηταν πιο ευκολη.δυστυχως πιστευω πως υπαρχει αυτος ο ρατσισμος και δεν ειναι μονο οτι το νιωθουμε λογω της ανασφαλειας μας αλλα κυριως γιατι οντως οι αλλοι μας βλεπουν αλλιως.
εξισου ομως πιστευω οτι οπως και να μας βλεπουν οι αλλοι εμεις δεν πρεπει να αφηνουμε τη ζωη μας να περναει χωρις να κανουμε οτι πραγματικα γουσταρουμε!στα πλαισια βεβαια που δεν βλαπτουμε κανεναν!αρα λοιπον μη μενεις σπιτι σου λογω των κιλων σου! βγες εξω και ζησε τη ζωη σου!! γιατι 27 χρονων εισαι μονο μια φορα!!!!!!!!!!!!!!
Εσύ υπήρξες και αδύνατη και έχεις μέτρο σύγκρισης Εγώ δεν υπήρξα ποτέ αδύνατη :starhit:. Αλλά ότι υπάρχει ρατσισμός ναι και εγώ το πιστεύω δυστηχώς. Ξέρεις τι; Δεν είναι ότι έχω διάθεση και δε βγαίνω επειδή αισθάνομαι άβολα. Δεν έχω καν τη διάθεση. Καλά για το θέμα άντρες δε το συζητάω καν. Όχι μόνο από θέμα φλερτ που λες αλλά και από συμπεριφορά το βλέπω σε σύγκριση με το πως μπορεί να μιλήσουν σε μια κοπέλα αδύνατη και πως σε μένα. Αλλά εντλαξει δε παρ.εξηγώ είναι λογικό να με βλέπουν αλλιώς