Γεια σε όλους) ένιωσα την ανάγκη να πω και την δικιά μου ιστορία.Από μικρή ηλικία ήμουν πάντοτε αδύνατη, έτσι είχα συνηθίσει τον εαυτό μου.Δυο χρόνια πριν, λόγω ορμονικής διαταραχής έπερνα κάποια ορμονικά χάπια που μου σύστησε ο γιατρός μου και πήρα 10!!! κιλά πάνω...ήταν φρικτό δεν ένιωσα καλά με τον εαυτό μου ....νόμισα ότι ο οργανισμός μου με πρόδωσε.... αλλά όλοι γνωστοί μου και φίλες μου έλεγαν πως έτσι είμαι καλύτερα και ότι μου πάει, είχα αποκτήσει τις καμπύλες που ποτέ δεν είχα...
μετά όμως γνώρισα κάποιον....του άρεσαν οι πολύ αδύνατες κοπέλες....εκεί αποφάσισα να αδυνατίσω όσο το δυνατών πιο γρήγορα....και άρχισα τους εμετούς...δεν είχα κάνει ποτέ, σε όλη την ζωη μου, τον εμετό !και παρόλο που είχα πόνους και σπασμένα αγγεία μέσα στα μάτια μου, το συνέχισα. Παρόλο που χώρισα με εκείνο το αγόρι ... εγώ συνεχίζω την δίαιτά μου - εμετοδίαιτα)με ύψος 1.80 (ναι είμαι πολύ ψηλή) έχω φτάσει στα 54 κιλά...και θέλω να ομολογηθώ πως μου αρέσει!αλλά φοβάμαι πως μόνο σ'εμένα αρέσει.....
όποια ποσότητα και αν φάω - αμέσως μετά κάνω εμετό...κουράστηκα πια αλλά δεν μπορώ να σταματήσω...δεν ξέρω πως να σταματήσω αυτό....