ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ
Καλησπερα φιλοι μου...
Εχω καιρο να γραψω και η αληθεια ειναι οτι το δεν το εκανα ως τωρα επειδη δεν ειχα κατι αξιολογο να πω...
Οπως βλέπετε απο το τικερακι μου μεσα στο καλοκαιρι που μας περασε , δεν ξερω τι εγινε και γυρισε το μυαλο μου και επιτελους καταφερα να χασω μερικα από τα κιλα που για διαφορους λογους κουβαλούσα τα τελευταια χρόνια.
Δεν υπάρχει μυστικό, δεν έκανα κατι φοβερό , απλά το πήρα απόφαση και ξεκίνησε η πολυπόθητη απώλεια...μειωνοντας τις ποσότητες και τρωγοντας πολυ επιλεκτικα, αφου η ολη προσπαθεια συνέπεσε και με ενα φοβερο πρόβλημα στο στομαχι που ακόμη με βασανίζει δυστυχως.
Δεν πανηγυρίζω με έπαρση, ξέρω ότι έχω μεγάλο δρόμο ακόμη μπροστά μου....μου έχουν μείνει αρκετα κιλάκια ακόμη και όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολα χάνονται αυτά τα τελευταία.
Συνεχίζω την προσπαθεια με αλλη ψυχολογία ομως....
Το μόνο που έχω να σας πω είναι να μην το βάλετε ποτε και για τίποτα κάτω...σας μιλάει ένας άνθρωπος που για χρόνια πάλευε με την παχυσαρκία και πίστευε οτι δε θα τα κατάφερνε ποτέ....
Για όλους έρχεται κάποια στιγμή η ώρα που γίνεται η αρχή....
Σας στέλνω την αγάπη μου και την ειλικρινή συμπαράστασή μου στην προσπάθεια σας....με αντάλλαγμα τη δική σας για το δικό μου αγώνα που συνεχίζεται...και θα συνεχίζεται για όσο χρειαστεί.
Ενα θα ήθελα να πω και να κλείσω να μη σας κουράζω :Τωρα που είδα πως είναι να νιώθεις υγιής, να ντύνεσαι οπως και από όπου θες, να τραβάς τα βλέμματα του αντίθετου φύλου, να αισθάνεσαι τόσο ,μα τόσο όμορφα ΔΕ ΓΥΡΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΠΙΣΩ!!!!