ΑΦΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΙΟΥΛΗ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ.
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;
Printable View
ΑΦΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΙΟΥΛΗ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ.
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;
Εσυ πηγες,θα πας?εγω μαλλον οχι..
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ; ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ;
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ή ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.
ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Μπραβο!Καλα να περασεις!Σε ζηλευω..
Λογω οικονομικων προπαντων δε θα παω.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΦΙΛΕ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΗ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ
Εγω θα πηγαινα αλλα τα σχεδια ανατραπηκαν ξαφνικα,αλλα προτιμω να χασω τις διακοπες κ να γινει καλα το φιλαρακι μου...Απο εκει κ περα Ο θεος και η ψυχή του...Δεν εχω καμία ιδέα....
ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ
κοιτα αξιζει,δεν αξιζει- εγω κανω και θυσιες και υπομενω πραγματα για φιλους πολυ απλα γιατι ετσι νιωθω την σχεση...αν δεν δωσεις και δεν παρεις,αν δεν πληγωσεις και δεν πληγωθεις αν δεν νευριασεις,αν νιωσεις την αδικια????τοτε τι???ζεις???
Το θεωρω τουλιχιστον χαζο να μην κανω πραγματα γιατι φοβαμαι μην πληγωθω η να καταλαβω οτι δεν αξιζε...το προτιμω απο το να μην κανω τιποτα και να χασω καποιον που τελικα...
δεν εχει διακοπεσ φετοσ οπως ουτε και περυσι, αλλα ουσιαστικα σε διακοπεσ ειμαι αφου δε δουλευω και κοντα σε θαλασσα ειμαι.απλα δε θα φυγω εκτοσ.αυτο μια και καλη το σεπτεμβρη αν ολα πανε καλα.που θα ηθελα να παω: σαμοθρακη,σαμαρινα,δημητσα να,καστελλοριζο και αλλα πολλα
χαλκιδικη, μυκονος, φολεγανδρος... 1 μηνα περιπου
ραντεβου το σεπτεμβρη!! ;)
καλα να περνατε οπου κι αν ειστε...