Γεια σας!!Η δικία μου νέα αρχή...
Γεία αας!!σας διαβάζω εδώ και καιρό και αποφάσισα να σας γραψώ και εγώ μήπως και βοηθηθώ....βέβαια δεν ξέρω αν κάνω καλά που γράφω στο forum παχυσαρκίας μιας και δεν είμαι και ούτε υπήρξα ποτέ παχύσαρκη αλλά ούτε από καθαρή βουλιμία υποφέρω μιας και δεν κάνω εμετούς....
Ας συστηθώ λοιπόν είμαι 25χρ. 1.63 και πλέον 51,5κιλά ο.κ μεχρι εδώ. Το μεγαλύτεο μέρος της ζωης μου είμουν 48κιλά, λόγω δουλειάς και αλλαγή τρόπου ζωης πριν 3 χρόνια έβαλα 5κιλά και έχω καταφέρει να χάσω μόνο 1-1,5 όλη θα σκεφτουν τι μας λες ρε καί γράφεις σε ένα τέεοιο forum για 5χαζοκιλά?όχι μακάρι να ήταν μόνο αυτό , αυτό απλά είναι ένα επιπλέον πρόβλημα το σπουδαιότερο είναι ότι από την εφηβεία μου παλέυω κυριολεκτικά να μην παχύνω,ώσπου όταν άρχισε η φοιτιτική μου ζωή άρχισε και η βουλημία .
2 φορές την εβομάδα κατά μέσο όρο υπερφαγείες μερικές φορές σε σημείο να νομίζω ότι θα πεθάνω απο το φαγητό να μην κοιμάμαι το βράδυ απ΄πτην φουσκωμενη μου κοιλια και φυσικά την επόμενη να νιώθω ατονία και να την βγάζω με ελάχιστες θερμίδες(100-500) όχι καταναγκαστικά αλλά γιατι δεν πάει τίποτα κάτω νιώθω σκασμένη.
Όσο αναφορά τα κιλά μου νιώθω άθλια με το σώμα μου όλο κοιτιέμαι στον καθρέπτη και με βρίζω που όλο λεω σήμερα θα τηρίσω το προγραμμά μου για τουλάχιστον μια βδομάδα και καταλήγω να τρώω σαν βόδι.Θέλω να μου ξαναμπούν τα τζην μου όσο και ανα ακούγεται γελίο αύτο θέλω...και ταυτόχρονα θέλω να αποκτήσω εναν κάποιο έλεγχω με το φαγητό που πραγματικά το βλέπω σαν εχθρό μου...