αισθημα κατωτεροτητας και εκφραση κακιας για συγκεκριμενη φιλη ... :(
Καλησπέρα σε όλους ! Είχα ένα δίλημμα αρχικά για το που έπρεπε να βάλω αυτό το θέμα αλλά τελικά νομίζω πως εδώ ταιριάζει γάντι . Θα ξεκινήσω με τα βασικά . Είμαι φοιτήτρια 21 χρονών και φέτος πέρασα στη σχολή που ήθελα μετά από αρκετή προσπάθεια , μακριά απ την πόλη μου . Είμαι μια κοπέλα παχιά που έχει κατά καιρούς προσπαθήσει να χάσει βάρος (βασικά πολλές φορές!) και εχω πέσει στην γνωστή παγίδα του "χανω και τα ξαναπαίρνω" . Το θέμα μου όμως δεν είναι αυτό . Το βάρος μου γενικώς ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερο εμπόδιο στη ζωή μου. Είχα καποιες σχέσεις , έχω φιλους , κανω πραματα και ειμαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένη . Ώρες ώρες νιώθω άσχημα για την εμφάνιση μου , όπως μπορεί να συμβεί στον καθένα , αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμο ... τουλάχιστον μεχρι τώρα ! Τελευταία μου συμβαίνει κάτι το οποίο δεν μου χει ξανασυμβεί . Νιώθω κακία ! Θα εξηγήσω τι εννοώ . Εδώ και κανα χρόνο γνώρισα μια κοπέλα σε ένα εργαστήρι ζωγραφικής που παρακολουθούσα με σκοπό να μπώ στη σχολή καλων τεχνων στην οποια και πέρασα τελικά πριν ενα μηνα . Αυτή η κοπέλα ειναι πρώτα απ όλα πολύ όμορφη . Και στο σωμα και στο πρόσωπο . Να πω εδω περα οτι κι εγω δεν θεωρουμαι ασχημη κατα γενική παραδοχη .Στο εργαστήρι αυτό ήμασταν καποιες κοπελες , ηταν μικρό εργαστηρι , και επειδη οι εξετασεις ηταν τον σεπτεμβρη ολο το καλοκαιρι την βγαλαμε εκει μεσα να κανουμε προετοιμασια , χωρις διακοπες και τπτ φετος . Το θέμα είναι οτι ενω με τις υπολοιπες κοπελες τα πηγαινα σε γενικες γραμμες καλα , με αυτην καπου δεν κολλαγα . Δεν μου χει κανει κατι κακο γενικως! τελος παντων περασαμε καποιες απο τις κοπελες στη σχολη τελικα , ολα καλα ολα ωραια . Περασε και αυτή και από τότε μου χει γίνει στενός κορσές ! Μου φερεται πολυ φιλικά πραγματικά αλλα , δεν ξερω γιατί , δεν μπορω να νιώσω το ίδιο ! Εκνευριζομαι συνεχεια μαζί της για χαζούς λόγους , αν και προσπαθω να μην το δείχνω. Είναι πραγματικά πολύ ωραία κοπέλα και είναι το πρώτο άτομο δίπλα στο οποίο νιώθω μειονεκτικά . Βλέπω στην πράξη αυτό που λένε οτι "οι ωραίες κοπέλες έχουν καλυτερη αποδοχή από τον κόσμο" ... πραγματικά ! έχουμε μπει τωρα σε μια φαση οπου συνεχεια γνωριζουμε καινουριο κοσμο , αντρες και γυναικες καθε μα καθε ηλικίας , και ενώ είμαι φιλική με όλους έχω κάνει παρέες κλπ οταν είναι αυτή στην παρέα νιώθω πως όλοι κοιτάνε εκείνη . Δεν ξερω αν είναι η ιδέα μο αλλα ακόμη και να πάω να μιλήσω ώρες ώρες νιωθω πως αν ειναι εκείνη κοντα δεν μου δίνει κανείς σημασια . 'Έλειψε μια βδομαδα και κατέβηκε αθήνα και ένιωσα σαν να βρηκα την υγειά μου λεμε! Έγινα άλλος ανθρωπος εκείνη τη βδομάδα και μου το λεγαν πολλοι οτι "κατι εχει αλλάξει"! Επίσης συμβαίνει πολλές φορές να ειμαστε μαζί πχ και να της την πεσουν σε διαστημα μισης ωρας 2-3 τυποι , καποιον από τους οποιους γουσταρω κι εγω , αλλα φυσικά που να με προσέξει εκείνη τη στιγμη ... με εκνευρίζει γιατι ενώ έχει μια σοβαρη σχεση καμποσων χρονων και παρ οτι γενικως δεν προκαλει ιδιαιτερα , της την πεφτουν ολοι σα να μην τρεχει τιποτα ... νιωθω να θαβομαι διπλα της , χωρις να μου εχει κανει ποτέ τίποτα αντικειμενικά ! Προφανώς κάποια στιγμή αυτό το έβγαλα προς τα έξω και το κατάλαβε γιατί τις προάλλες με έπιασε και με ρώτησε αν έχω κάτι μαζί της κλπ , οπου εγώ φυσικά είπα ψέμματα οτι δεν τρέχει τίποτα κλπ . Τι σ**τα να κάνω ?! δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό που νιώθω , πραγματικά δεν είμαι κακος ανθρωπος , ειναι πρωτη φορά που μου συμβαινει κάτι παρόμοιο ! και νιώθω τύψεις είναι η αλήθεια γιατί και αυτή δεν μου χει κάνει κάτι ... αλλα πραγματικά ώρες ώρες δεν την παλεύω να είμαι μαζί της ! Από αντίδραση αρχιζω και την θεωρω χαζη , αφελη , τσαντιζομαι ευκολα μαζι της κλπ ... αλλα δεν νομιζω οτι εχουν ιδιαιτερη βαση αυτα που νιωθω και παρ ολα αυτα δεν μπορω να τα ελενξω ! Να την αποφυγω ιδιαιτερα δεν μπορω γιατι ειναι και η υπολοιπη παρεα στη μεση , ειμαστε γενικως ολες μια παρεα , το μονο που μπορω να κανω και το χω ηδη κανει ειναι να ανοιγομαι σε παρεες για να μιλαω με κοσμο και γενικως να μην ειμαι μονο σε μια παρεα και μονιμως με αυτην γυρω ... any ideas? δεν ξερω βασικα γιατί τα γραψα ολα αυτα , μαλλον το χα αναγκη ...